hur man rengör rubberwood

hur man rengör rubberwood

Ingen överraskning att rubberwood trädet är där gummi kommer ifrån. SAP den producerar skördas för latex för vanligtvis upp till 30 år innan det upphör att producera . När detta händer är trädet skära ned och nya planteras gör rubberwood trädet en " förnybar " timmer . Dessa träd som inte längre används för framställning av latex kan göras i möbler som är både vackra och hållbara samtidigt

Du behöver : .
Soft ren clothWalnut Bomull swabsIodineMayonnaiseWood balsam

<. br > 1 .
Dust din rubberwood möbler ofta . En gång i veckan borde räcka men om du märker damm samlas , ta hand om det så snart som möjligt , även om det innebär att torka bort den med en ren torr trasa . En uppbyggnad av damm kan vara skadliga för trä .
2 .
Rengör utsläpp så snart som de händer. Använd en ren, fuktig trasa för att ta bort spill och att bli av med något kladd. Använd en ren torr trasa för att torka området genom att ta bort överflödig fukt
3
Fyll i repor med en valnöt och gnugga det horisontellt över repan . köttet ska fylla i repad yta . Använd jod på en bomullstuss att mörklägga muttern kött för att matcha den omgivande färgen .
4 .
Ansök majonnäs till en mjuk ren trasa och gnid in den i en vattenstämpel och låt stå över natten. Torka bort överflödigt på morgonen .
5 .
Applicera en trä balsam två gånger om året för att skydda din rubberwood genom att gnugga in den i trä med en mjuk ren torr trasa .

tips och varningar


 • Använd inte starka kemikalier eller slipmedel på rubberwood som kan skada den .


 • Relaterade artiklar


  hur du gör din möbler bekvämare
  hur man bygger möbler hemmakontor
  Hur konvertera en fristående smidesjärn vinställ i hyllor
  Hur fungerar en Tempurpedic säng arbete ?
  hur man installerar utomhus veranda gungor
  hur man bygger en ram queen size-säng
  hur man klä en stol wingback
  hur man bygger en modern skrivbord ut av ett enda blad av plywood
  hur reparera klädsel
  hur man väljer rätt madrass