hur man sätter upp en hängmatta

hur man sätter upp en hängmatta

Olika typer av hängmattor kräver olika förfaranden för att hänga dem säkert. Även om den totala huvudmannen är densamma , behöver du inte två träd jämnt mellanrum för att hänga en hängmatta i din trädgård . Installera en enda post för att använda i tillägg till ett träd , installera två tjänster eller köpa en hängmatta stativ

Du behöver :
hängmattor-krokar (2-hög spårvidd ) Skruvkrokar (2-hög gauge ) 2 förlängning chainsMeasuring tapeDrill .


1 .
Mät längden på hängmattan . Detta hjälper dig att avgöra utrustning du behöver , och var du ska placera hängmattan . Hitta två träd som är 12 till 15 meter ifrån varandra, eller ställning två tjänster på samma avstånd från varandra. Fästpunkter som är 1 till 2 meter längre än den totala längden på hängmattan är idealiska för hängmattor med spridare barer. Hammock hängslen kan justeras för att rymma de flesta hängmattor .
2 .
Rensa hängmatta området eventuellt skräp (om tillämpligt ) . Klipp någon buske eller träd grenar och ta bort stenar eller något annat skräp .
3 .
Mät hängmattan höjden efter fästpunkter är på plats ( se Tips för tjänster). För spridare-bar hängmattor kommer 4 meter hög räcka . Häng hängmattor utan lyftbyglar 6 till 8 meter hög . Borra ett litet hål i fästpunkten .
4 .
Skruva fast krokarna tills trådarna i krokarna är i jämnhöjd med fästpunkten . Ta inte för hårt.
5 .
Fäst en S-krok i ena änden av hängmattan (helst en medföljande hårdvara ring ) och sedan bifoga en förlängning kedja till S-krok .
6 .
Häng förlängningskedja till skruven kroken på fästpunkten . Upprepa steg 5 och 6 för den andra sidan av vaggan.
7 .
Testa hängmatta . Tillvägagångssätt det från mitten på ena sidan , och sitta i hängmattan som om det är en stor sving . Lyft benen upp och luta dig tillbaka . Detta kommer att berätta för dig om du har fått rätt höjd för hängmattan . Om inte , gör spänning justeringar genom att förkorta länkarna förlängningskedja . Om det behövs , flytta skruvkrokar högre .

tips och varningar


 • Hängmattor består av flexibla material , såsom bomull , kommer sträcka sig över tiden . Använd alltid en förlängning kedja mellan S-krokar och skruvkrokar så att du kan skärpa den slappa . För att installera hängmatta inlägg , gräva minst 2 till 3 meter ner i marken . Använd 4-6-tums , exteriör-behandlade lövträ för hängmattan inlägg . Ställ in inlägg i hålet och in med snabbtorkande cement . Lämna minst 48 timmar innan du använder tjänster för hängmattan .


 • Relaterade artiklar


  hur man gör vatten värmepump för en vattensäng
  rengöring vinyl utemöbler
  om vikskärmar
  hur man bygger ett storge ram vattensäng
  hur man utformar sovrumsmöbler
  hur du gör din egen västra slut bord
  hur man väljer rottingmöbler
  hur man gör en vadderad pianopall täcka
  hur man bygger en säng aluminiumrör
  hur man gör en säng ser ut som en tabell