hur man utformar ett hem arbetsbänk

hur man utformar ett hem arbetsbänk

Hur vet du när det är dags att utforma en bänk arbete i hemmet ? När det finns återkommande händelser som orsakar att du använder en bänkskiva eller soffbord för något annat än den är avsedd för . Det finns många olika typer av arbetsbord så poolen som att dra information för att designa ditt eget hem arbetsbordet är stor

Du behöver : .
Sketch padGraph papper


1 .
Gör en lista förklara behovet av ett hem arbetsbänk . Prioritera dem från viktigast för minst viktigt , och om det skiljer från de flesta gemensamma för minst allmänt bruk . Till exempel , uppstår behovet av ett hem arbetsbänk när man gör remodeling projekt runt huset, men remodeling är inte lika ofta som planteringsjord blommor eller bygga en modell bil .
2 .
Upprätta en genomsnittlig storlek, vilket kan tjäna alla de skäl på din lista för att utforma en bänk hemuppgifter . Detta skulle inkludera höjd , bredd och djup .
3 .
Bestäm vilken typ av trä du lust att använda , särskilt för toppen. Vissa plywood och sågade trävaror har tagit upp spannmål , vilket gör ytan unsmooth (i motsats till grovt). Det är vackert när det är färdigt , men du vill inte använda det som en ritbordet . För variationer i trä som används för ett hem arbetsbänk , se " Arbetsbänk modeller Resurs för träarbetarfederationen "i Referensguiden avsnitt nedan .
4 .
Väg alla alternativ till ditt förfogande när du utformar ditt hem arbetsbänk . Läsa tidningar eller ta en tur till den lokala detaljhandeln virket butik och även söka på Internet för bilder och artiklar om olika användningsområden för ett hem arbetsbänk . Se " Work Bench modeller " i Referens i den här artikeln för att jämföra olika användningsområden för ett hem arbetsbänk . .
5
Ställ relevanta frågor som : Är det behöver vara rörliga ? Kan det vara dekorativ när den inte används ? Kommer den att behöva ett grenuttag eller överspänningsskydd installerat för flera verktyg att använda? Dessa är några frågor som kan spela en viktig roll i konstruktionen. Slutligen alltid börja på papper när man utformar en bänk arbete i hemmet, är det lättare att radera än det är att upptäcka ett misstag samtidigt som man bygger bänken .

tips och varningar


 • Doodle på ett skissblock som du sträva efter att skapa en design . Skissa din preliminära ritningar på rutat papper för skalbar referens .
 • Ha inte bråttom att designa en bänk hemuppgifter . Aldrig förutsätta information på Internet är korrekt . Bekräfta alltid dina fynd från andra källor .


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer ett databord
  hemgjord deicer för en parabolantenn
  hur man kan återställa en stol av trä
  hur man bygger en A- ram gunga
  hur man gör en ottoman
  hur man köper en soffa
  Hur konvertera en dubbel säng till en king size
  hur man köper nya rottingmöbler
  hur man bygger en bokhylla sänggavel
  hur du tar bort luftbubblor från en vattensäng madrass