idéer för tabell dekorera

idéer för tabell dekorera

Alltför ofta , tabellerna i våra hem blir belamrat med ryggsäckar , räkningar och diverse andra föremål . Det är bara vid speciella tillfällen att tabellen blir rensas bort och dekorerade , då någon oftast gör ett löfte att aldrig låta det bli så rörigt igen . Försök att göra ett försök att hålla ditt bord rensas och vackert uppklädd hela året med hjälp av följande idéer för tabell dekorera

Du behöver : .
vit vinäger
Sprayflaska.
Soppåsar.
Fan .

Säsongens

Välkommen varje säsong genom att klä upp ditt bord i säsongsartiklar . Under hösten låg en löpare i höstfärger ner i mitten av tabellen . En rik , nubby tyg fungerar bra . Sedan placera små pumpor ner löpare . Lägg i några votivljus mellan pumpor och ställa en vas full av hösten mammor direkt i mitten . På vintern kan du prova en enkel , rustik träskål fylld med kottar . Meddela vårens ankomst genom att skära några grenar bort av ett blommande träd , och om dem horisontellt i mitten av tabellen eller lägga dem i en vas med vatten . Tvingad blomsterlökar , såsom tulpaner , gör också en stor fjäder mittpunkten . På sommaren , fyller en kristallskål med vatten och tillsätt flytande ljus och blommor till den . Placera en avsmalnande ljus i en kristall ljusstake på vardera sidan av skålen för ett unikt fantastisk mittpunkten .

vardagen

Dekorera ditt bord vardagligen för vardagslivet genom att skapa enkla centerpieces och dekorationer som hela familjen kan njuta av . Lägg ut Bordstabletter att dina barn målade och du hade laminerat . Fyll en gammal keramik kanna med nyplockade blommor och uppsättning som i mitten av bordet . En favorit skål fylld med ljus citroner ser bra ut på en i övrigt kala , rustika bord . En modern tabell kan dra nytta av en organisk centrum , till exempel en lång, låg skärbräde fylld med växande gräs . Om du vill täcka ditt bord , försök klä upp det med en enkel skir gardin panel eller en bit glas skära till . Placera gardin panel under glaset , eller placera andra föremål under glaset som favoritbilder , mattor plats eller spridda blomblad . Slutligen gör att familjemiddag extra speciell genom att ha en " picknick " vid bordet . Täck den med en röd och vit picknick duk och satte en picknickkorg i mitten av det . Duka upp med färgglada plast vatten pokaler och avsluta det med bukett säsongens blommor .

Hälsning

Födelsedagar , middagar , bröllop och baby duschar alla erbjuder olika idéer för bord inredning. I själva verket finns det så många idéer som det finns funktioner , och alla inte kan sammanfattas här . Det finns dock några bord inredningsidéer som kan fungera lika bra för alla speciella tillfällen. Istället för den vanliga mittpunkten av blommor , försök sätta en utstuderad efterrätt eller kaka i mitten av bordet . Sedan satte en knopp vas bredvid varje kuvert , med en enda ros i varje vas . Speciella tillfällen är också en bra tid att använda samlarprodukter plattor eller porslin . Om du samlar gamla tekoppar , till exempel ge varje gäst en av dem att använda . De kommer inte att matcha , men det är attraktionen .


Relaterade artiklar


hur man gör en privatliv skärm eller rumsavdelare
hur man bygger en grundläggande bokhylla
hur man gör stege bokhyllor
hur man bygger en soffa från scratch
hur man använder rottingmöbler i ett kök
hur man klä en antik soffa
Hur fungerar en bäddsoffa ?
hur man installerar en soffa överdrag
hur man gör en säng Baby Travel
hur man bygger veranda gungor