kreativa idéer för måla möbler

kreativa idéer för måla möbler

Experimentera med olika tekniker för att lägga till intressanta , one-of -a -kind möbler till ditt hem . Måla möbler är ett utmärkt sätt att smälter bitar av inkompatibla möbler och skapa ett enhetligt utseende. Det är också ett bra sätt att enkelt uppdatera och vitalisera en sliten eller skadad pjäs , en loppmarknad hitta , eller som köps på sparsamhet butik eller loppmarknad . Om du väljer rätt målningen stil kan du skapa bitar som passar en modern , traditionell eller " shabby chic " utrymme

Du behöver : .
Skiss padGraph papper .

Formellt målade möbler

Om du föredrar en formell , traditionell stil i ditt hem , välja målningstekniker att sammanfoga bra med din inredning . Överväg mjuk kräm med inslag av guld för en fransk provins look, eller grundläggande svart med detaljer plockat ut i rött , grädde eller guld . Fasta, vita , grädde eller blanksvarta kan också vara lämpligt med ett formellt utseende . En mycket polerad röd lack kan vara ett vackert val om du vill lägga till en asiatisk stil till ditt hem . Skapa ett elegant utseende genom att du har avslutat målade möbler med högblank polyuretan eller flera skikt av väl kratsade bivax trä.

" Shabby Chic " eller Land målade möbler

Om du älskar känslan av gamla målade möbler med peeling och nödlidande färg kan du skapa den här looken på egen hand . Skala och sand dina möbler som behövs , måla sedan med latexfärg . Sand väl efter målning , slipning ner till träet i fläckar . Om så önskas , lägg på ett lätt tvätta med utspädd färg och torka bort överflödigt att lägga bara en antydan av färg på din målade möbler . Medan vit är den vanligaste färgen , överväga att använda en levande blå , röd , grön eller gul , speciellt om du arbetar på ett stycke för ett kök eller familjerum . Ett stänk av färg på målade möbler kan lägga personlighet till ett rum .

Contemporary målade möbler

Om du föredrar en modern eller samtida utseende , anser rent glänsande svart, mörk espresso brun eller ens en levande och ljus färg när man målar möbler . Leta efter möbler med rena linjer och former . Använd en liten skumgummirulle att måla för att undvika några tecken på penselränder och tillämpa en högblank polyuretan När färgen är torr . Håll skarp och fräsch look du positiv genom att undvika nödställda träslag och kinkig detaljer .

Skojigt Möbler Måleri

Några av de mest roliga alternativ för att måla möbler är lekfull och nyckfull . Freehand måla mönster på dina möbler eller stenciler använda för att lägga mönster till målade möbler . Överväg målar en pjäs med leopard fläckar eller ränder zebra . Enkla måleriverktyg kan tillåta dig att skapa mönster fiskbensmönster , faux träfibrerna eller mönster GINGHAM . Prova GINGHAM för ett barns rum eller land utrymme . En fiskbensmönster kan fungera bra i ett modernt eller lantlig rum .


Relaterade artiklar


hur att värma ditt hem för mindre med elektriska värmare
hur man bygger ett nöjescentrum
hur man bygger en media stativ
hur man bygger en loftsäng med ett bildspel
hur man rengör en engelsk lädersadel
hur man bygger ett hängande skoställ
typer av Windsor stolar
hur man tråd en omkopplare för en utomhus fläkt
hur man möblera ett hus billigt
hur man bygger en flicka fåfänga bord