lägenhet möbler idéer

lägenhet möbler idéer

På ett eller annat många människor kommer att bo i en lägenhet . Lägenheterna är bra alternativ för ungdomar som inte har råd eller inte vill ansvara för bostad ännu . För vissa människor är lägenhet bor det enda alternativet , till exempel om du bor i en storstad där kvadratmeter är en värdefull resurs . Oavsett anledning till ditt boende i en lägenhet , välja möbler kan vara svårt på grund av storlek begränsningarna i vardagsrummet

Funktionalitet

När man väljer möbler , att den viktigaste aspekten anser är funktionalitet . Om utrymmet är begränsat , bör allt som tar upp golvyta tjäna mer än ett syfte och vara helt nödvändigt . På ett avsnitt av Oprah , rekommenderas designer Nate Berkus flera möbler alternativ som utformats med särskilda behov i små bostadsutrymmen i åtanke . En sådan pjäs var en säng och skrivbord kombination från offthewallbeds. com . Denna innovativa möbel är en arbetsyta som kan förvandlas till en säng utan att ens störa innehållet i skrivbordet . Detta är bra för människor som har ett extra sovrum som måste fungera som både en gäst sovrum och ett kontor .

Dual-Purpose Möbler

Ett företag som heter Akemi Tanaka gör snygga lediga stolar som inte behöver vara hopvikt i en garderob när den inte används . Dessa enkla och eleganta japanska soffbord expandera till en stoppad soffa eller bänk . Efter att ha gäster över kommer inte betyda att dra ut den fula stolar metall fällbara . När gästerna lämnar helt enkelt sätta dem tillbaka till deras bord ställning och användning för extra yta utrymme .

Lagring

Lagring är en nyckelfaktor för lägenhetsboende . De flesta lägenheter kommer inte med ett lager vind och källare område , så att hitta en plats att gömma alla dina tillhörigheter kan kräver lite kreativitet . Lyckligtvis finns det gott om möbler finns med elegant dold förvaring i åtanke . Välj sittplatser bänkar att luckan öppen för att lagra reservdelar sängkläder . Du kan också köpa ett matbord som har ett magasin i basen för att lagra extra tallrikar, glas vin och mycket mer. Tricket är att hålla föremål gömda i snygg förvaring enheter och containrar . Ha allt i helbild kommer att göra ett litet utrymme titta bara mer rörigt .

Teman

Om du bor i ett litet utrymme som en lägenhet , är det bäst att ha en sammanhållen design tema . Om du vill infoga bitar trämöbler i din inredning , välja samma färg på trä för alla dina pjäser . Detta sätt , om du behöver ordna och återanvända en del möbler , kommer ingenting att titta på sin plats . Det gör också de små rummen flödet in i varandra smidigare .


Relaterade artiklar


hur man bygger en inbyggd bokhylla
hur man köper en madrass för barn
hur man gör en gammal madrass kännas nytt
hur man underhåller teak möbler
hur man installerar en display lampa på en bokhylla
hur du väljer ett modernt soffa
hur att renovera begagnade möbler
hur man gör en säng sänggavel
hur refinish möbler loppis
hur man målar och glasyr trämöbler