trä hyllor idéer

trä hyllor idéer

Det finns nästan lika många idéer och sätt att göra hyllor av trä som det finns löv på ett träd . En enkel idé hyllor kan ofta lätt modifieras för att passa en viss stil dekor eller funktionella behov . Beroende på installationen och behöver , kan trä hyllor göras från något så enkelt som tegel och trä

Bricks Boards <. /h2 > Den mest grundläggande formen av trä hyllor använder inget annat än allvar som ett fäste. Tegel , aska block , block glas eller andra tunga fasta kvadrat objekt kan användas som det vertikala stöd för hyllor . Att göra denna typ av trä hyllor är så enkelt som att placera två glasblock på golvet med en hylla ovanpå . Ytterligare två glasblock över de första två och en annan hylla , och du är på väg till en enkel bokhylla . Styrelserna i hyllorna kan målas med en oljebaserad lack eller annan hård yta färg eller färg, eller kan även lämnas naturliga och ofärdiga för en mer rustik stil . Eftersom det är hålls samman av krafter allvar är denna typ av hyllor inte bra på ställen som har jordbävningar och behöver sättas på en plats där det inte kommer att vältas av barn eller husdjur .

Enkel Fästes Hyllor

Några mycket intressanta hyllor har gjorts med hjälp av en liknande teknik som tegelstenar och brädor . Med den här tekniken är de stöder limmade till hyllan botten . Intressant hyllor kan göras med hjälp av glas läsk flaskor och styrelser eller ens använda konservindustrin burkar och styrelser . En annan variant på denna idé innebär att man använder en 1 tums dymling . Borra hål i fyra hörn av hyllorna , förbi pluggen genom hyllan ytan . Limma och skruva eller spika hyllan till pluggen , placera en större oborrad hylla längst upp .

fästanordningar och bok fall

Många intressanta trä hyllor kan göras med hjälp stumfogar och lim . Om du använder stumfogar , är det en bra idé att förstärka lederna med en bit gjutning under hyllan . Enkel väggmonterade hyllor kan göras genom limning två nämnder tillsammans i ett slags av 1 /2 låda och hänga den 1 /2 låda från väggen med ögat krokar eller kopp krokar .


Relaterade artiklar


hur man håller en matta från att glida på ett trägolv
hur man gör ett land bord
hur man klä en soffa kudde
hur att färga en hylla
hur man fixar hängande soffa kuddar
hur du gör din egen västra slut bord
hur man konstruerar en bokhylla
hur man gör en inbyggd vinställ
hur man gör en fällstol
hur man gör tofsar i stoppning