faux finish utbildning

faux finish utbildning

Faux finish är en dekorativ målningsteknik som efterliknar utseendet och formen på ett naturligt material som marmor och trä. Du deltar i en faux-finish träningspass för att lära sig använda tekniken

kvalifikationer

Företag föredrar arbetssökande med en high-school diplom eller Associate examen i konst för att fylla ett faux-finish målare vakans , enligt en amerikanskBureau of Labor Statistics ( BLS ) undersökning . På konst-chef , arbetsgivares kräver ofta att de sökande har en kandidatexamen .

fokus

En BLS Undersökningen visar att en novis faux-finish målare vanligtvis får på en arbetsplats . De flesta anställda får ett eller två års erfarenhet och utbildning med skickliga konstnärer visar O * Net Online . Faux-finish målare lära sig att använda material , såsom pennor , bläck och akvarell , att skapa sina konstverk . De lär sig också att skära och blanda enskilda eller sammanlagda råvaror för att skapa konstverk .

Verktyg

Enligt O * Net online kanske instruktörer i en faux-finish träningspass lär gå hur man använder verktyg , t. ex. laminering utrustning , färg-matchning maskiner och målning . Session deltagarna även kan bekanta sig med skiss utvecklare .


Relaterade artiklar


ETTERMYRA säkerhetsutbildning
elektrisk nagelfil utbildning
städning utbildning
minx spik utbildning
faux finish utbildning
mattvätt med tyg repetitionsutbildning
utbildning om hur man rengör injekteringsbruk