köldmedium hantering utbildning

köldmedium hantering utbildning

Ett köldmedium är varje ämne som används för att ge kyla , såsom den som används i luftkonditioneringar . I ett köldmedium hantering utbildningsinitiativ , eleverna lär sig mekaniskt underhåll av köldmedier och service uppgifter tekniker . Praktikanter studie reparationsprocedurer för industri och hushåll kylsystem

Examensuppgifter

Arbetsgivare kräver att jobbsökande har en gymnasieexamen eller GED att kvalificera sig för ett köldmedium hantering specialist position , enligt U. S. Bureau of Labor Statistics (BLS). Vissa individer har en tvåårig examen från en yrkesskola .

Utbildning

BLS forskning finner att en novis köldmediet hantering specialist vanligtvis får på en arbetsplats . De flesta arbetsgivare kräver ett eller två års erfarenhet och utbildning med kunnig personal , visar O * Net Online . Lärling köldmedium hantering specialister lära sig att hårdlöda delar för att reparera fel och läckor , testlinjer och anslutningar är täta och installera ledningarna i kontakt komponenter .

Verktyg

Enligt O * Net Online , kan gå i köldmediet sessioner hantering träning bekanta sig med verktyg som kåpor luftflöde , mätare temperatur och bubbla . Att delta i dessa möten bidrar också praktikanter putsa deras lämplighet med sladdlösa borrmaskiner och lödning kanoner .


Relaterade artiklar


mattvätt med tyg repetitionsutbildning
elektrisk nagelfil utbildning
städning utbildning
faux finish utbildning
ETTERMYRA säkerhetsutbildning
utbildning om hur man rengör injekteringsbruk
brandlarmsystem utbildning
köldmedium hantering utbildning
minx spik utbildning