MAYTAG felsökning Neptune mde5500ayw

MAYTAG felsökning Neptune mde5500ayw

Den Maytag Neptunus MDE5500AYW är en 27-tums elektriska torktumlare . Den har en cool -down -funktionen för att förhindra kläder från att bli skrynklig under den torra cykeln . Den MDE5500AYW är avsedd att klara regelbunden användning i hemmet. När problem uppstår med Neptunus torken , kan orsaken till problemet att diagnosen genom att utföra inledande felsökning . Fyll i felsökning process för att lösa många av de vanligaste problemen som kan uppstå med denna torktumlare
1 .
Stäng dörren helt om torken inte kommer att köras . Enheten startar inte om inte dörren är ordentligt låst .
2 .
Tryck på " Start /Paus-knappen om cykeln en paus genom dörren öppnas under cykeln . Genom att trycka på knappen igen fortsätter cykeln där den slutade .
3 .
Ställ kontrollpanelen för att ett värmeläge om torktumlaren går men inte värme . Se till att kontrollerna inte är inställda på " Air Fluff . " Denna inställning tumlar men inte värma kläder .
4 .
Rengör luddfiltret om torken är igång men kommer inte värme . Ett igensatt luddfilter förhindrar den uppvärmda luften från att komma in i trumman .
5 .
Minska storleken på lasten i torktumlaren om kläderna inte får torra när cykeln körs . Om torktumlaren överbelastas , kommer det inte att kunna effektivt torka kläder . Maytag rekommenderar torkning motsvarande en bricka last i taget .
6 .
Tillsätt några handdukar för att lasten om en liten last som inte blir torr under den torra cykeln . Om lasten är för liten , kan kläder inte riktigt tumla . Lägga ett par handdukar gör det möjligt för lasten att falla .
7 .
Tryck på " Off " om " PF " visas på displayen . Denna kod anger torktumlaren har upplevt ett strömavbrott. När du slagit på torktumlaren ut från, starta cykeln .


Relaterade artiklar


hur du fyller is magasin
Hur låser jag upp en bubbelpool diskmaskinen efter låsspaken har klippt ?
hur du uppgraderar till halogenlampor
hur man reparera en KitchenAid papperskorgen komprimator
jämför billiga torktumlare
Hur felsöker jag en Bosch helt integrerad diskmaskin anpassad panel problem ?
luftkonditionering verktyg & utrustning
problem med kvalitet av träpellets
mattvätt med tyg repetitionsutbildning
Hur felsöker jag en Kenmore bricka he3t eliten med en FH felkod ?