Hur byter jag en Dyson dc07 slang ?

Hur byter jag en Dyson dc07 slang ?

Slangen på Dyson DC07 vakuum kräver ersättning när en skada eller naturligt slitage och material åldrande resulterar i hål eller sprickor som negativt påverkar sug . Dyson har ritat DC07 för enkel användning och snabb demontering och montering för förvaring, rengöring och reparation . Som ett resultat av avlägsnande och utbyte av slangen kräver lite mer än att trycka på en knapp där slangen manschetter fäster på baksidan av vakuum och trollspö

Du behöver : .
DC07 utbytesslang


1 .
Tryck på " Quick-Draw Slang Release " -knappen för att låsa upp staven och slangen från toppen av din Dyson DC07 vakuum . Lyft upp bitarna från toppen .
2 .
Ta tag i slangen med ena handen och staven med den andra och dra de två delarna i motsatta riktningar så långt som möjligt . Tryck på " Trollspöet Release " -knappen på manschetten av slangen för att låsa upp staven från slangen där de två bitar kontakt . Dra staven ur slangen och ställ den åt sidan .
3 .
Vrid vakuum så att ryggen vänd mot dig . Vik slangen ner och bort från baksidan för att exponera låsfliken bakom slangen där slangen ansluts till vakuum .
4 .
Sätt fingret mellan fliken och vakuum . Tryck och håll fliken mot slangen för att låsa upp slangen från vakuum där slangen manschetten sitter inuti guide /hållaren. Lyft slangen från guide /innehavaren och ställ den åt för omhändertagande.
5 .
Sätt i flikarna manschetten slutet av din ersättning slangen i guide /innehavaren på baksidan av din DC07 tills det klickar på plats . Tryck på " Trollspöet Release " -knappen på den andra änden av slangen och för in staven i slangen tills den låses på plats . Skjut de två delarna tillsammans och sedan tillbaka trollspö och slangen till toppen av din vakuum .


Relaterade artiklar


hur du tar bort vatten från motorolja
Hur hittar jag en sophantering ?
Hur ska man jämföra kläder brickor
storlek och kapacitet varmvattenberedare
reparation frågor för en roper bricka
hur du uppgraderar till halogenlampor
hur man kan jämföra smoothie beslutsfattare
Hur installerar jag en Kenmore 15.242 diskmaskin ?
Kenmore eliten tvättmaskin kommer inte att dränera
vad är en parabolisk fluorescerande ?