felsökning av en slang Dyson som inte fungerar

felsökning av en slang Dyson som inte fungerar

Nya Dyson dammsugare kommer med fem års garanti , vilket innebär att du inte ska behöva oroa sig för dyra reparationer eller byten inom denna tidsram , så länge du inte missbrukar ditt vakuum . Men krånglet med att vara utan ett vakuum när din är under reparation kan göra utsikterna för felsökning din enhet innan du tar tillverkarens reparation rutt mer bekväm i det långa loppet . Om du misstänker att din Dyson upprätt dammsugarslangen är igensatt eller på annat sätt i förfall , kan du enkelt felsöka den innan oroa kontaktar företaget .

Du behöver : .
kvastskaftet


1
Koppla ur vakuum
2
Utöka . . trollspö från slangen . Lyft staven locket och tryck sedan på den färgglada släpp knappen på framsidan av slangen . Medan knappen är intryckt lyfta staven uppåt tills det klickar på plats .
3 .
Ta bort trollspö från slangen . Ta tag i basen på staven handtag och trycker på knapparna på båda sidor av slangen strax under handtaget. Tryck dem samtidigt som du lyfter handtaget från slangen .
4 .
Anslut vakuum igen och slå på den för att testa . Placera handen över i slutet av slangen . Om sugkraften är stark , problemet ligger i staven . Om sugkraften är svag , kan problemet vara inne i slangen .
5 .
Ta bort hindrande föremål trollspö , om problem verkar vara med den del av din Dyson . Sätt in kvastskaftet i slutet av trollstav, och skjut den genom att lossa och ta bort eventuella stopp . Byt staven genom att trycka på änden av slangen tillbaka in i slutet som det togs bort , och slå på vakuum igen för att testa .
6 .
Ta bort slangen från dammsugaren , om problem inte har sitt ursprung inne i staven . Koppla ur vakuum och dra slangen bort från enheten . Titta mot botten av slangen där den fäster vid vakuum . Placera fingertoppen bakom den färgglada fliken som sticker upp från botten av slangen . Dra utåt försiktigt som du drar slangen från dammsugaren.
7 .
Titta i slutet av slangen . Om du ser ett hinder , ta bort den . Även om du inte inser att en blockering finns , placera kvastskaftet försiktigt in i änden av slangen , och tryck det genom att se till att inga dolda hinder är närvarande.
8 .
villkoret utvärderas av slangen . Leta efter hål genom vilka luften kan läcka . Om ett uppenbart hål eller andra skador finns , kontakta Dyson för information om produktsupport och ersättning .
9 .
Sätt tillbaka slangen om det verkar vara i gott skick . Placera änden av slangen tillbaka in i botten av enheten , och tryck försiktigt tills den klickar i läge . Sätt den andra änden av slangen i staven , och tryck tills det också klickar på plats . Anslut vakuum igen och slå på den för att testa . Om vakuum fortfarande inte fungerar eller sug är svag , att slangen inte den skyldige . Kontakta Dyson för ytterligare hjälp .

tips och varningar


 • Dyson stöd numret är 866-693-9766 . En representant hjälper dig att fastställa den bästa metoden för att korrigera problemet , oavsett om det innebär att lokalisera ett auktoriserat servicecenter eller frakten av enheten till Dyson anläggningen för reparation .


 • Relaterade artiklar


  utbildning om hur man rengör injekteringsbruk
  hur reparera koaxialkabel slutar
  Hur byter jag en spis tändare på en Frigidaire galleri ?
  jämför billiga torktumlare
  MAYTAG felsökning Neptune mde5500ayw
  Hur felsöker jag en viking spis ?
  Hur får jag det Miele kaffe för att göra vattnet varmare ?
  Hur byter jag en Dyson dc07 slang ?
  rival ångbåt riktningar
  hur man rengör en Bosch aquastar