Amish köksredskap

Amish köksredskap

Du behöver :
Skruvmejsel

Den Amish människor vill leva ett enkelt liv utan alla eller de flesta av de yttre tecknen på moderna bekvämligheter. Medan de som omfamnar modern teknik egen otaliga elektriska prylar och verktyg för köket, Amish använda traditionella kök verktyg som har fungerat som en viktig del av deras dagliga liv i årtionden utan ändringar eller förbättringar.

husgeråd

Amish- folket lager träslevar , mätning skedar, spatlar , strömstare , tallrik skrapor , rullande stift , sildukar och kaka skopor utöver traditionella bestick i deras kök .

icke-elektriska spisar

Amish blyg avstånd från elektriska apparater , men de använder många specialiserade objekt som inte är elektriska . Inne i Amish kök du sannolikt att hitta en smör churn för att färskt smör för hand eller gjutjärn våffeljärnet som bara kräver en värmekälla för att skapa välsmakande frukost behandlar . En ÄGGVISP att du vev för hand är ett annat användbart verktyg samt en hand-vev mixer för att blanda ingredienser för olika recept . En allt- i-ett äpple slicer , provtagningsapparat och skalaren finns även i Amish kök .

kastruller och stekpannor

Olika kaka och kastruller bröd , som brunnar som kastruller , hitta ett hem i Amish Kitchen . Kastruller och stora skålar är grundpelare . Cookie ark är en stapelvara i köket för att skapa hembakat cookies .

Övrigt

Amish- folket lager deras kök med diverse saker som vara till hjälp i deras matlagning uppgifter . Hem konservering kit låta Amish till kan grönsaker , frukt och gelé hemlagad och sylt . Pie fåglar bevisa en nyckfull ännu användbart verktyg i Amish köket . De lägger en i mitten av varje paj eftersom de anger den i ugnen för att hjälpa till att reglera ånga och att hålla paj kokar över .


Relaterade artiklar


Hur installerar jag en Philips projektorlampa ?
Hur man väljer en platt -TV
vad är en parabolisk fluorescerande ?
hjälp med att ansluta Altec högtalare
telefonsvarare idéer
hur man byter remmar på en dammsugare Mach 5 vakuum
problem i radiatorer
Hur rengör jag en MAYTAG tvättmaskin filter ?
Hur byter jag en Dyson dc07 slang ?
hur man kan jämföra smoothie beslutsfattare