Felsöka en bubbelpool guld spis

Felsöka en bubbelpool guld spis

Whirlpool Guld spisar omfattas av ett års garanti som standard om den används för hushållsändamål . Kostnaden för alla nödvändiga reservdelar och arbete tillhandahålls gratis under garantiperioden . Om apparaten upphör att fungera , utföra enkla felsökning för att fastställa problemet och åtgärda mindre problem. Detta kan spara kostnaden för ett servicebesök efter att garantin har gått ut

Du behöver : .
Skruvdragare

Spis Fungerar inte


1 <. br >
Anslut nätkabeln i ordentligt.
2 .
Kontrollera hushållet säkring eller brytare rutan . Byt ut säkringar eller återställa utlöst brytare .
3 .
Tryck på knappen "Avbryt" för att avbryta fördröjd start .

Spishäll Frågor


1 .
Tryck in reglaget för att sätta vredet till önskad inställning. Använd lämplig värmeläge .
2 .
Undvik hög värme runt grytor med hjälp av kastruller som sträcker sig mindre än 1 /2 tums utanför kanterna av matlagningsytan som används .

3 .
Level i intervallet för optimalt resultat spishäll matlagning . Vrid utjämningen ben -eller motsols för att justera höjden på varje hörn av intervallet .

Ugn Frågor


1 .
Inaktivera ugnen kontroll lockout på keramiskt glas modeller . Tryck och håll " ugnslampan " knappen i tre sekunder . Displayen visar " Unlocking " för att indikera låset är inaktiverat .
2 .
Tryck på " Off /Avbryt ", " Avbryt /Off " eller "Off" för att rensa displayen om en brev följt av ett nummer visas . Om det fortsätter att visas , har kaminen service .
3 .
Kalibrera ugnstemperaturen om ugnen temperatur är för hög eller låg . Tryck på knappen "Inställningar" 11 gånger . " Temp CALIB " visas på displayen . Tryck på " Start " och tryck på " Temp /Tid " pilknapparna för att öka eller minska temperaturen i 5-grader . Tryck på "Start " för att spara önskad offset och avsluta kalibreringen .


Relaterade artiklar


Varför ett hem luktar luftkonditioneringen?
hur man driver ett hus apparaten av en 12 volts batteri
felkoder på Kenmore torktumlare
Varför gör en torrare ljud ?
Hur felsöker jag en Kenmore 75.101 ?
Sears Kenmore trumman bälte installation
hur man hanterar en spis ecoteck pellets
felsökning av en GE kaffebryggare
hur man väljer 8-10 krukor kopp kaffe
Amish köksredskap