Guide för juicepressar

Guide för juicepressar

En Juicer är ett kök apparat som förvandlar en mängd frukt --- och för vissa modeller , grönsaker och gräs --- i färsk juice att dricka . Det finns modeller som är formulerade för särskilda typer av frukt , olika sätt att utvinna juice , samt modeller som varierar i pris och storlek

Citrus Juicepressar .

Citrus juicers är just det --- juicers särskilt utformade för citrusfrukter --- nämligen apelsiner , citroner, lime och grapefrukt . Hälften av frukten pressas ner på en snurrande kotte , liknande hand Juicepressar och saften är ansträngda att ta bort frön och fruktkött . Detta Juicer är snabb och enkel att använda , särskilt eftersom den inte kräver peeling frukten . Det kan dock inte användas på något annat än citrusfrukter . Electric citrus Juicepressar varierar i pris från $ 20 till $ 50.

Radialfläkt Juicepressar

Radialfläktar juicers arbete genom att mata frukt via en slang i en snurrande korg . Korgen galler och kotletter frukten, som frigör juice . Centrifugalkraften för spinning styrkor sedan saften utåt där det rinner ner och är ansträngd . Denna metod är snabb , men det kan inte användas för vetegräs eller andra greener . Den har också en lägre produktion än tugga juicers . Centrifugal Juicepressar allmänhet kosta mellan $ 75 och $ 200 .

Upright tugga Juicepressar

Upprätt tugga juicers skicka frukt genom flera steg . Först krossas , sedan pressas innan de ansträngda . Genom att inte utvinna massa till slutet , är det ständigt Juiced för en maximal avkastning . Detta juicepress kan användas på nästan alla frukter och grönsaker , ofta också på blad och gräs , beroende på modell . Upprätt modell lämnar också ett litet fotavtryck på din disk , vilket lämnar utrymme för andra apparater . Upprätt tugga Juicepressar kostar i allmänhet mellan $ 200 och $ 400 .

Twin Gear Juicepressar

Twin redskap juicers arbete genom att trycka på maten mellan två samverkande rullen växlar . Denna metod ger största volymen av juice av alla typer av maskiner . De arbetar långsamt , men detta leder till en juice som har en längre hållbarhet än andra juicers . Den kan användas på alla typer av frukt samt gräs och löv . Twin redskap Juicepressar är de dyraste modellerna , allt från $ 400 till $ 800.


Relaterade artiklar


hur du uppgraderar till halogenlampor
hur man fixar en enhet sophantering
köldmedium hantering utbildning
reparation frågor för en roper bricka
hur man driver ett hus apparaten av en 12 volts batteri
Hur man väljer ett helt hus fläkt
som uppfann den elektriska hårtorken ?
videokameran reparation tips information
hur man kan jämföra smoothie beslutsfattare
Hur man väljer en naturlig värmare gas, vatten