Top 10 infravärmare

Top 10 infravärmare

infravärmare använda längst spektrum av infrarött ljus för att skapa värme . Dessa värmare är användbara verktyg under de kalla månaderna . Den lilla och behändiga storlek av produkterna gör dem perfekta för resor också. De flesta infravärmare använder el , men det finns också infravärmare som använder propan eller naturgas som bränslekälla . De bästa infravärmare kan värma ett litet rum , samtidigt effektivt förbrukar en liten mängd bränsle .

Camco Wave 6 Infraröd

Camco Wave 6 infravärmare använder naturgas för ren och effektiv termisk energi . Värmaren innehåller en säkerhetsanordning som upptäcker låg naturgas nivåer .

DeLonghi Mica panelradiator HHP 1500

DeLonghi Mica panelradiator HHP 1500 är en platt värmeelement , vilket minimerar eventuella störningar som fläkten kan skapa när den vrids på . Värmaren skyddas av en snubbling säkerhetsfunktion , så värmaren inte kan falla över medan uppvärmd .

Desa International GWRN10 Infraröd

Desa International GWRN10 infravärmare är en modell som använder naturgas . Enheten kan väggmonteras och har två termostat inställningar.

Empire SR-6

The Empire SR -6 är en elektrisk värmare som monteras på vägg. Enheten stängs av om den blir överhettad.

Lasko 754. 200

Lasko 754. 200 är en justerbar infravärmare . Ägare kan sänka eller höja termostaten nivåer på värmare . Värmaren kan också konvertera till en fläkt för sommarmånaderna. Recensenterna har noterat att fläkten , som hjälper värma upp ett helt rum , kan vara för högt för vissa konsumenter.

Mr MH25NG Infra- Red Wall Mounted panel

Mr MH25NG Infra-Red Wall Mounted Panel är en lätt infravärmare som kan hängas på en vägg . Värmaren drivs med naturgas och anses vara en av den högre änden modeller på listan på grund av det område som kan värma . Enheten har ett värmetal på mer än 500 kvadratmeter .

Optimus H -5210 IR kvartsvärmare

Optimus H -5210 IR kvartsvärmare anses vara en energieffektiv värmare av Consumer Sök . Har dock värmaren ett litet utrymme rad --- det bara värmer en yta på cirka 4 meter . En säkerhetsfunktion stänger av värmaren om den faller över eller blir överhettad .

Procom Vent-Free Blue Flame Model # ML100TBA

Procom Vent-Free Blue Flame Model # ML100TBA anses vara en av de bästa propan-baserade värmare . Värmaren har ett väggfäste alternativ och ett syrebrist larm . Värmaren kräver inte ventilation och kommer att stänga om den överhettas .

Soleus HGW-203 Micathermic Infra-Red Baseboard

Soleus HGW-203 Micathermic Infra-Red Baseboard är en lång , bottenplatta design värmare . Enheten har ett stort termostat för enkel avläsning och temperaturkontroll.

Soleus HGW-308r

Soleus HGW-308r är en ultra-tunn infravärmare med en energieffektiv konstruktion . Värmaren distribuerar värme på ett sådant sätt att yttemperaturen inte är för varmt för beröring. Om den faller över , kommer värmaren stängas av .


Relaterade artiklar


Hur byter jag en Yamaha hemmabio-receiver med en hd satellitmottagare ?
Kenmore Elite bricka 23.022 specifikationer
problem med en gas gasolbrännare
hur man sterilisera en vattenkylare
ledningsdragning en inbyggd diskmaskin
hur du ansluter en 3 ledare torktumlare sladd
Felsökning av en gräsklippare motor
hur man rengör mellan glaset på en Jenn-Air ugnsluckan
Varför skulle jag hitta vatten i min torktumlare ?
hur reparera en Sanyo LCD -TV