gas grillning tips & tekniker

gas grillning tips & tekniker

En gasolgrill ger matlagning utomhus med hjälp av propan gas som bränsle . Dess möjliggör också laga en större mängd mat över öppen eld . Gas grillning lägger till en rök som eldas smak till vanliga objekt som biffar , hamburgare , kyckling och korv . Innan laga mat , se till att grillen är klar med prepping det . Mat kan också vara förberedd med kryddor och marinader . Var uppmärksam på hot spots när du grillar och kontrollera att posterna är kokta noggrant .

Grill Prep

Kontrollera nivån av gas i din grill före start. Slut på gas medan i mitten av laga din middag kan vara en stor olägenhet . Det är också viktigt att använda en ren grill . Smaken av mat lagad en dag eller vecka sedan kan blanda med vad du lagar mat den kvällen . Detta kommer också undvika brända eller förkolnade bitar få på färsk mat. Ta bort alla gamla partiklar och resten med en stålborste . Den bästa tiden att göra detta är rätt när du använder grillen , eftersom en varm galler är lättare att rengöra , sparar du från tung rengöra nästa gång du använder grillen.borsta eller spraya grillen med lite vegetabilisk olja innan du börjar värma det hindrar mat från att fastna . Förvärmning din grill 15 till 30 minuter innan du börjar laga mat kommer att se till att det är mycket varmt . Håll en sprayflaska med vatten i beredskap kan innehålla skov .

kryddningen

Cutting bort överflödigt fett från kött ger dig en friskare och godare mat . Du kan också lägga till kryddor såsom salt , peppar , olivolja , örter , Worcestershire sås , italiensk dressing och andra objekt . Placera dina kryddor och kött i en ziplock påse och skaka påsen för att bestryka köttet ordentligt . Lägg påsen i kylen för att tillåta smaker att sippra in i köttet . Detta kallas marinering . Tillåt att objekt att marinera över natten för bästa resultat. Föra dem till rumstemperatur innan grillning .

Grillning

Det är viktigt att veta din grill . Detta innebär att veta hur det fungerar och där " hot spots "är . Hot spots avser områden av grillen som når en högre temperatur än andra . Dessa kan laga mat ojämnt .alltid koka kött på båda sidor . Du kan använda ett ögonblick termometer för att kontrollera den inre temperaturen att se kött kokas noggrant . En annan metod är att göra mål köttet med en kniv och titta in för att se hur kokt det är .


Relaterade artiklar


Bissell proheat 12amp felsökning
Varför min frontmatad tvättmaskin stinker ?
Kenmore eliten diskmaskin inte städning
lätt att rengöra instruktioner för en Delonghi fritösen
Hur felsöker jag en Bosch helt integrerad diskmaskin anpassad panel problem ?
Black & Decker Firestorm verktyg
hur man rengör mellan glaset på en Jenn-Air ugnsluckan
Rayovac batteriladdare instruktioner
Hur återställer jag en Samsung mikrovågsugn 1041wa ?
Hur du tar isär diskmaskiner