hur man installerar en gas torktumlare ordentligt

hur man installerar en gas torktumlare ordentligt

En gas torktumlare använder varmt , luften och ett dricksglas som roterar kläderna att torka snabbare än hängande kläder utomhus . Gas torkar är en av de mest traditionella torkar tillgängliga och också en av de mest ineffektiva . Gas torktumlare avgassystem måste ventileras utanför för att lindra hem rökgaser och värme från torktumlaren. Ingen av värmen återvinns . Om möjligt , köp en gas torktumlare som är Energy Star -klassad för att minska gaskostnader

Du behöver : .
Wrench
Flexibel gas -kontakt .
Tvål.
Vatten.
Avluftning.


1 .
Stäng av gastillförseln för att förhindra explosioner och bränder . Ta bort alla gamla flexibelt gas kontakter från gasförsörjning. Återanvänd aldrig gamla flexibla anslutningar .
2 .
Ta bort den gamla plast -eller metallfolie övergång kanalsystemet som leder utanför hemmet och ta bort ludd från öppningen .
3 .
Placera torktumlaren till sin slutliga plats och luta den till sin sida för att ta bort skummet stoppning från botten av torken .
4 .
Skruva honkontakten slutet av gastillförseln till den manliga slutet på tork . Använd en anslutning är nödvändig . Gnid alla manliga trådar med pipa compound. This är oftast i botten av torken . Säkra gasledningen , med hjälp av en skiftnyckel . Den flexibla anslutningen bör inte vara mer än 3 meter lång .
5 .
Applicera vatten med hög tvål innehåll till alla anslutningar från gas till gas torktumlaren . Slå på gasventilen och leta efter några bubblor som kommer från anslutningar . Detta tyder på en läcka .
6 .
Anslut avluftning från torken på väggen . Bifoga en ventil armbåge till maskinen och en lång pipa fram vertikalt till en annan armbåge som leder utanför . Ett vertikalt rör hjälpmedel i värmefördelning. Koppla in maskinen och testa .

tips och varningar


 • Ring din gasbolag och har din gasledningen kontrolleras för att säkerställa att den fungerar tillfredsställande och ger en god tillgång till din gas torktumlaren område .


 • Relaterade artiklar


  Hur installerar jag en Philips projektorlampa ?
  mr.
  Hur installerar jag en Kenmore elit 30 elspis ?
  felsökning av en MAYTAG diskmaskin fyllning inte med vatten
  hur man rengör mellan glaset på en Jenn-Air ugnsluckan
  diy ficklampa ledde mod
  Felsöka en bubbelpool guld kylskåp som inte gör is
  Hur felsöker jag en Kenmore 75.101 ?
  Varför skulle jag hitta vatten i min torktumlare ?
  hur man reparera en skrikande torktumlare