personlig kylfläktar som är klassade för industriellt bruk

personlig kylfläktar som är klassade för industriellt bruk

Den mest kraftfulla Fläktarna är industrifläktar som har större gräsklippare och kan blåsa mer kall luft snabbare men inte nödvändigtvis se ut som attraktiva med dekor av rum som andra typer av fläktar . Ett antal av dessa typer av fläktar finns som inte bara används för personligt kyla utan också är tillräckligt kraftfulla för industriella ändamål .

Emerson Metal Industrial Fan

Emerson metall industrin fläkt är en industriell takfläkt som också är används i hemmen med högt i tak . Dessa fläktar har 56-tums blad , som lätt kan cirkulera i luften och sval huvudrummet av alla hem . Varje blad är placerad på en 12-graders vinkel och alla har speciellt utformad paddel blad , vilket gör att mer luft att cirkulera varje gång bladet snurrar . Dessa stora fläktar används i fabriker och på byggarbetsplatser , men de är också populära i hemmen med layouter som rymma dem .

Isis Takfläktar

Isis gör stora bostadsområden takfläktar som alla industriella betyg. Dessa fläktar används i rum med högt i tak och har en modernare design än de flesta andra takfläktar på marknaden , med tunnare blad , vilket gör hela fläkten likna en asterisk . Denna konstruktion gör att Isis fläkten att gå mycket mer luft på en gång och verkligen cool ett rum genom ökad luftflöde . Dessa fläktar har mycket starka motorer , men på samma gång , för en industriell kvalitet takfläkt de kör mycket tyst . De är också mycket energisnål , kostar bara småpengar per dag för att köra hela dagen .

Optimus treväxlad Industrial Fan

Andra industrifläktar på marknaden har tre olika hastigheter och är placerade på golvet i rummen , så att luftflödet kan kännas med de som sitter i närheten . Optimus gör ett särskilt kraftfullt treväxlad industriella fläkt som kommer i en 18- tums storlek . Dessa fläktar är gjorda av aluminium och har tunga 12-tums metall blad. Huvudet lutar också så det kan bättre cirkulera luft , så att den ska kunna cirkulera luft på nästan alla nivåer. Dessa fläktar är också relativt lätt och portabel , så att de kan anslutas direkt till vägguttaget .


Relaterade artiklar


hur man återställer edenpure
bubbelpool sortiment felkoder
typer av ångpannor
felsökning av en Frigidaire avfuktare inte kontinuerligt tömning
ska du köpa projektion eller lcd ?
hur man installerar en AC enhet i väggen
hur du uppgraderar till halogenlampor
luftkonditioneringsarbeten utbildning
vad är orsakerna till uppvärmningen misslyckande olja tändning ?
Felsökning av en oas tork