Hur gör jag en rullande maskin för cigarettpapper ?

Hur gör jag en rullande maskin för cigarettpapper ?

Även om den vanligaste formen av konsumtionen av cigaretter i Amerika är färdigförpackade cigaretter , fortfarande cigarett rullande är allmänt praktiseras . Det finns flera sätt för rökare att rulla sina egna cigaretter , hand rullande , rullning och rör injicera är några av dessa . Vanligtvis maskin rullar är elektriska , bara att användaren måste ladda tobak och papper . Många valsmaskiner , men är lite mer än enkla mekaniska anordningar . Skapa en enkel rullande maskin som är disponibla eller återanvändas med lättillgängligt material .

Du behöver :
2 pluggar , ca 3/8-tums diameter ( pennor arbete i en nypa)
. Dollar Bill .

Ringa och med hjälp av valsen


1 .
Tejpa ändarna av dollarsedeln tillsammans, så att de bildar ett " bälte " av slag. Detta kommer att vara den del av rullen som kontaktar tobak och den rullande papper, så du kanske vill vara säker på att dollarn är sanerad . En desinfektionsmedel spray kan användas . Låt dollarsedel torka helt innan du fortsätter.
2 .
in pluggarna i dollarsedeln bältet . Placera dem så att de är på antingen slutet av slingan , enheten bör se ut som en liten transportband
3
För att använda den rullande maskinen , placera dina tobak eller rökning material på . överst på dollarsedeln och föra pluggar ihop över det. Din rökning material bör sorts inklämt i dollarsedel med dymlingar ovanpå . Börja med att dra på dollarsedel , samtidigt som pluggar tillsammans och tobak hårt komprimerade i fickan . Den rörelse dollarsedeln glider på dymlingar ska börja rulla tobaken i en cylinder form , på denna punkt bör du mata in den rullande papperet i toppen så att den lindas runt materialet . Fortsätt att använda bältet dollarsedel att rulla pappret runt tills bara tandköttet remsan sticker ut , då ska du slicka i slutet av papper och avsluta rullande cigaretten .

tips och varningar


 • här hemmagjorda manick fungerar på samma sätt för hand-och motordrivna rullande maskiner som kan köpas i butiker röka . Den kommersiellt sålda versionerna är dock mycket lättare att använda .
 • Cigarettrökning kan orsaka lungcancer , hjärtsjukdomar, emfysem och komplicera graviditeten . Rök tobak på egen risk .


 • Relaterade artiklar


  felsökning av en bosch diskmaskin she58
  hur man kan jämföra badtunnor & spa
  byggnad hemma stereohögtalare planer och idéer
  mr.
  Hur byter jag ett bälte i ett Eureka dammsugare ?
  hur man fixar en enhet sophantering
  hur du tar bort en Dyson bälte
  felsökning av en GE: s monogram psb42lsr
  hur man rengör en Bosch aquastar
  hur man bygger kaninburar & skjul