FDA riktlinjer för mikrovågsugnar

FDA riktlinjer för mikrovågsugnar

Du behöver:
Skruvmejsel
. Multimeter.
Spackelspade.

Den amerikanska Food and Drug Administration ( FDA ) är en myndighet inom den amerikanska regeringen som ansvarar för reglering och säkerhet för livsmedel , läkemedel , medicinsk utrustning, veterinär och kosmetika . Dessutom är FDA ansvarar för att reglera hur mycket strålning som avges från elektroniska produkter som mikrovågsugnar , röntgenutrustning och anordningar , produkter laser och mycket mer. Sedan 1971 har FDA varit fastställande av säkerhet och produktion standarder för mikrovågsugnar så att du kan vara säker på att din mikrovågsugn är säker . För att anses säkra för användning av FDA , måste mikrovågsugnar överensstämma med FDA riktlinjer .

Strålning Gränsvärden

Under FDA riktlinjer , kan bara en viss mängd strålning läcka från mikrovågsugnen under sin livstid. Specifikt kan upp till 5 milliwatt ( mW ) av strålning per kvadratcentimeter på 2 inches från mikrovågsugnen släppas ut , enligt FDA webbplats Mikrovågsugn strålning . FDA försäkrar allmänheten att mängden mikrovågsstrålning som nämns i sina riktlinjer ligger betydligt under det belopp känt för att vara en hälsofara för dig och din familj .

Säkerhetsfunktioner

Enligt FDA säkerhetsföreskrifter måste alla mikrovågsugnar tillverkas med vissa säkerhetsfunktioner. I synnerhet måste alla ugnar stoppa utsläppen av mikrovågor när luckan öppnas eller när spärren på dörren går att öppna , att uppnå detta måste ugnar har två interlock system . I de fall interlock system misslyckas , FDA kräver att en övervakning på plats för att fungera som en backup för att förhindra ugnen från att producera strålning .

Märkning

För att få godkännande från FDA , måste mikrovågsugnar bära en etikett som anger den uppfyller FDA säkerhetsriktlinjer. Mikrovågsugn tillverkare är också skyldiga att sätta en etikett på ugnen som listar säkerhetsföreskrifter när du använder mikrovågsugnen . Däremot har vissa tillverkare att inte ta upp en säker användning försiktighetsåtgärder på sina produkter --- tillverkare som lägger fram bevis till FDA att ugnen inte kommer att överstiga gränsen strålning läckage av 5 mW per kvadratcentimeter från 2 inches bort när det är används under varnade villkor på etiketten är undantagna från detta krav .


Relaterade artiklar


bubbelpool ismaskin information om reparationer
rival programmerbara Kafferostningsföretagen ugn instruktioner
fördelarna med en konisk burr kaffekvarn
Hur fungerar en varmvattenberedare värma ett hem ?
hur du ansluter en 3 ledare torktumlare sladd
felsökning av en Kenmore kylskåp modell 7508
fördelar och nackdelar med rostfritt & kol vedpannor
hur du tar bort barnspärren på en Panasonic geni sensor mikrovågsugn
Varför gör en torrare ljud ?
Hotpoint ugn kommer inte att öppna efter rengöring