Hur felsöker jag en varg spishäll ?

Hur felsöker jag en varg spishäll ?

Wolf Appliance , ett bolag som ägs av Sub-Zero Freezer Company , gör inbyggda sortiment, hällar och fristående spisar som drivs med gas och elektricitet. Wolf apparater är high-end apparater som erbjuder precision kontroll av temperatur . Wolf hällar och spisar är professionella stil intervaller som används i både restauranger och bostäder

Du behöver : .
Måttband

Felsökning en Wolf Gas Cooktop


. 1 .
Flytta brännarlocket om din gaslåga är ojämn .
2 .
Kontrollera din panna om maten är matlagning ojämnt . Se om undersidan av pannan är böjd eller ojämn . Kontrollera att pannan är centrerad på brännaren och att det inte tippas i en riktning . Se till att din bänkskivan är nivå .
3 .
Låt keramiska tändare torka ut om den har blivit våt och brännaren kommer inte att antändas . Om tändaren inte är våt , rensa ut små hål i brännaren genom sönderdelning någon blockering med ett uträtat gem .
4 .
Om två brännare stänger av sig själva när du är matlagning med flera stora kastruller , att flytta en av pannorna möjliggöra de nödvändiga luftflödet till gas jetplan .
5 .
Skruva ner värmen om en kastrull kokar över , eller överföring till innehållet i pannan till en större kastrull .
6 .

Täck en kastrull som innehåller vatten som inte kommer att koka . Kontrollera att pannan inte är för bred för att underlätta kokningen , och att det inte är skev .
7 .
Minska mängden mat i en kastrull , om det verkar ta för lång tid att sautera . Överför innehållet till en andra pan om det behövs. Se till att dina kokkärl är inte skev .
8 .
Skruva ner värmen medan sjudande om mat börjar bli brända .

Felsöka en Wolf Elektriska Spishäll


1 .
Håll nyckelsymbolen i tre sekunder för att låsa upp spishällen om det inte kommer att fungera . Tryck på " Rensa " på pekplattan Om ett felmeddelande visas. Om " Shr " ( förkortning för " Showroom " ) visas på displayen , håll nere tangenten symbol i fem sekunder , håll sedan "smälta " på pekplattan i fem sekunder .
2 .

Kontrollera att spishällen är ansluten och att den elektriska kretsen fungerar .
3 .
Enligt Wolf elektrisk spishäll manualer , bör du ringa en elektriker för att dra åt elektriska anslutningar om de elektriska värmeelementen inte värma ordentligt . Be elektriker för att bekräfta att spishällen får rätt spänning .
4 .
Ändra din kokkärl om kaminen fungerar men maten är inte matlagning eller för uppvärmning ordentligt .

5 .
Låt hällen svalna om den stänger av sig själv vid drift vid full effekt . Enligt Wolf elektrisk spishäll manualer har temperaturbegränsare stänga av den för säkerheten eftersom temperaturen var för hög . Det kommer att vända igen när temperaturen har sjunkit till en säker nivå .


Relaterade artiklar


de bästa typerna av kylskåp
Hur rengör jag avfallsmottagaren på en GE diskmaskin ?
Hur man väljer ett helt hus vatten filter
hur man reparera en Panasonic TV
hur man kan jämföra Bissell luckor
hur man fixar eller reparera en tvättmaskin
gas grillning tips & tekniker
Vilka är orsakerna till att en skamfilat silverfat ?
Felsökning och reparation av ett kylskåp
alternativ till traditionella kylskåp