hur man kan jämföra elvärme effektivitet

hur man kan jämföra elvärme effektivitet

Elektriska värmare säljs vanligen som bärbara modeller som kan värma det rum du är i, samtidigt som man sparar energi genom att inte värma upp andra rum i ditt hem . Elektriska värmare varierar från modell till modell . Genom att jämföra effektiviteten av varje , kan du spara ännu mer energi . Till skillnad från portabla gasvärmare behöver elvärmare inte ventiler och kan användas i alla typer av rum med ett uttag , även om det är inhägnade. Dessa höga effektivitet värmare är den säkraste alternativ när det gäller bärbara värmare

Du behöver : .
operativsystemet Windows skiva .


1 .
mäta dimensioner det största rummet där du planerar att använda värmaren . Bestäm det högsta belopp som du vill att värmaren att öka temperaturen i rummet och anslut den informationen till en elektrisk värmare dimensionering miniräknare , såsom dem som finns på värmaren-store. com och tombling. com eller tillhandahålls av de företag där du köper din värmare . På så sätt kan du utesluta värmeelement som inte uppfyller dina uppvärmningsbehov och du kan undvika att köpa en som inte är tillräckligt effektiv för ett litet utrymme .
2 .
Kontrollera att se hur mycket tid det tar elpatronen att värma upp . Många märken kommer att annonsera här tiden på sin webbplats eller paket, men om inte , kan du jämföra effekt , med de mest watt är lika med de mest makt och snabbare uppvärmningstid . Men högre wattal modeller förbrukar mer energi än lägre watt -modeller .
3 .
Jämför typer av värmare som finns tillgängliga inom wattal intervall du beräknade i steg 1. Sedan jämföra modeller inom varje typ . Varje typ av värmare är konstruerad för en viss miljö , som kan skära ner på antalet modeller du vill jämföra . Konvektorer erbjuder oftast den högsta energieffektivitet för större utrymmen , men om du använder värmaren i ett litet utrymme med en eller två personer , en värmestrålare är ett effektivare alternativ . Fan-tvingade keramisk värmare kan vara effektivt genom att endast rikta värmen mot ett område i ett rum , medan elradiatorer spara energi genom att inte använda en fläkt .
4 .
Var uppmärksam på kontroller av den elektriska värmare du jämför . De som har lätt att använda termostater tenderar att vara mer effektivt eftersom du kan styra exakt temperatur i rummet , vilket innebär att du kontrollera hur mycket energi som används .


Relaterade artiklar


min ismaskin kommer inte att göra is
Air Maintenance utbildning
min MAYTAG torktumlaren väsnas
Vilka är specifikationerna för skarpare bild super juicepress ?
hur du ansluter en mikrofon till en stereo mottagare
Hur man använder en Mirro 98.505 tryckkokare
hur man installerar en yttre torktumlare vent
propan tank ventiltyper
hur du ändrar bältet på en dammsugare u4293 - 930
effekterna av konvektionsugnar