felsökning av en Bissell proheat 2x matta renare

felsökning av en Bissell proheat 2x matta renare

Den Bissell Varumärket ProHeat 2X matta renare innehåller en inbyggd värme för att värma upp både vatten och rengöringsmedel formel , som ger en djupare ren för ytor . Dammsugaren har ett 10-rad borste och kommer att rengöra mattor och kala golv . Rengör vatten och formel tankar efter varje användning , samt filter , för att säkerställa korrekt prestanda . Om det uppstår problem , koppla ur renare och stänga av den innan du utför någon felsökning på enheten

Du behöver : .
Strömförsörjning
Vatten.
Rengöring formel .
Skruvmejsel.


1 .
säkerställa både kaminen och strömbrytarna är på , om "Värme Ready " ljuset inte slås på . Båda switcharna är nödvändiga för enheten att värma upp vattnet och formel .
2 .
Kontrollera vattentanken och formel tank om spray är försvagade eller uteblir när avtryckaren trycks ned. Båda tankarna måste vara full för att sprayen ska fungera . Fyll formeln tank med vatten om du använder " Water Only " inställning . Lämna den inte tomt .
3 .
Vänd enheten, och kontrollera om bältet är sprucken eller trasig , om borstarna inte vänder under användning. Observera att borstarna inte kommer att vända sig om handtaget inte är tillbakalutad under drift .
4 .
Se till att tankarna är utrustade säkert på enheten om rengöringsmedel inte rör sig genom renare .
5 .
Töm vattentanken och fyll på med rent, varmt vatten om den röda flottören dörren har stängts. Om den röda flottören dörren förblir stängd , stäng av maskinen och vänta tills återvänder flyter dörren till öppet läge . Sätt på enheten igen och fortsätta rengöring .


Relaterade artiklar


hur du uppgraderar till halogenlampor
min Cuisinart kaffekanna karaff startar inte
vattenvård för barn i
elektrisk vattenvärmare frågor
infraröda kvartsvärmare vs keramisk värmare
reparation frågor för en roper bricka
hur man köper en produkt pelonis
skadliga effekter av mikrovågsstrålning
verktyg som behövs för att reparera en bärbar dator
induktionshäll fördelar