hur man installerar en KitchenAid elektrisk spishäll

hur man installerar en KitchenAid elektrisk spishäll

Elektriska kock toppar är en huvudprodukt linje för KitchenAid varumärke . De tillverkar och säljer ett stort antal modeller för att passa alla typer av kraven på utrymme och estetiska preferenser . Counter bredd och djup , antal brännare , färg matlagningsytan trim material och stil för kontrollerna är alla rörliga alternativ mellan olika modeller. Dessutom säljer KitchenAid både traditionella elektriska ledningsförmåga kock toppar liksom nyare induktion elektriska kock toppar . En elektrisk kock topp från KitchenAid kan installeras som en DIY projekt , när du arbetar med en vän . Men om hårda ledningar är att föredra eller krävs i din installation kommer en behörig elektriker måste kallas in för att bistå

Du behöver : .
Spishäll sortiment
. Ren, mjuk handduk .
Arbetspartner .
Skruvmejsel set.
Jordat eluttag eller elektriker för hård kablage .


1 .
Stäng av all elektrisk spänning i området där du ska installera din kock toppen.

2 .
Lägg ut en ren , mjuk handduk över en plan yta som gränsar till installationsplatsen för kocken toppen . Arbeta med en partner flip noggrant kocken topp över så hällen ligger plant på en handduk och undersidan av enheten utsätts .
3 .
Ta med självhäftande baksida skum band ut av hårdvaran och manuell paket . Skala uppbackning från remsan . Använd den smidigt , vidhäftande sidan nedåt på glaset läpp Spishällen enhet , även med kanten , men inte sträcker sig utanför kanten .
4 .
Flip kocken upp till höger upp med dig och din partner håller varje ände. Ställ Spishällen ner i stora hål i bänk . Rada upp glaset på framsidan kant Spishällen vara exakt parallell med kanten av en bänk så att den sitter torget i hålet och ser inte ut otakt .
5 .
Installera monteringsfästena genom att först ta bort skruvarna från varje konsol på undersidan av metall Spishällen bas . Välj bland de förborrade konsolmontering hål att placera fästet så den sträcker sig minst 2 1 /2 inches över undersidan av disken , vilket garanterar ett säkert grepp . Skruva fast fästena till botten den av kocken övre basen och den omgivande bänk golvvärmemattan med de medföljande klämskruvarna . Dra åt skruvarna till bara knappt sträckt men inte för hårt .
6 .
Observera toppen av Spishällen att säkerställa att den fortfarande är placerad nivå , torget i öppningen och parallellt med de främre kanten av bänk . Dra åt skruvarna med skruvmejsel tills snäv, men inte ansträngande.
7 .
Anslut nätsladden som kom bifogade från Spishällen till ett jordat eluttag . Alternativt hyra i en behörig elektriker för att slutföra de elektriska ledningarna hårda som är i linje med KitchenAid produkt specifikationer som anges i bruksanvisningen och alla statliga och lokala bygg-och säkerhetskoder .
8 .
Återupprätta elkraft till kretsar som betjänar den nya kocken toppen och testa drift av enheten .

tips och varningar


 • Hoppa över installationen av monteringsfästena diskuteras i steg 5 om du ska installera en ugn under disken där den elektriska Spishällen är placerad . Konsolerna kan störa positionering ugnen ordentligt i skåpet hålighet . Testa ugnen för utrymmesskäl vid placering och montering av konsoler .


 • Relaterade artiklar


  Hur skapar jag ett bostadsområde eldstad ?
  hur man ansluter en äldre teater sony hem till Sony ljud Control Center
  hur man rengör maskiner
  kurorter eller badtunnor med motion funktioner
  Varför är en nylonrep starkare än en plast rep ?
  vad är en sump pump ?
  Hur använder jag en Brinkmann stål träkol smoke’n grill ?
  hur man beräknar storlekar för uppvärmning och kylning
  hur reparera en slang Electrolux vakuum
  skälen till att fläkten inte kommer på i en central värme och luft enhet