felsökning av en Bissell proheat matta renare

felsökning av en Bissell proheat matta renare

Den Bissell ProHeat Matta Cleaner är en djup rengöring enhet som erbjuder en inbyggd värme för att värma rengöringslösning och vatten för att ta bort ingrodd smuts och fläckar , samt en uppsättning av makt penslar och tillbehör för att rengöra trappor och objekt klädsel . Den ProHeat levereras med en 12- amp motor och en ettårig begränsad garanti. Använda Bissell ProHeat bör vara relativt enkelt , men om problem uppstår under användning , utföra vissa felsökning innan du kontaktar en auktoriserad servicetekniker .

Du behöver :
Strömförsörjning
. Vatten.
Rengöring formel .
Sax.
Skruvmejsel.


1 .
Slå på strömbrytaren och värmare växla innan du använder ProHeat att rengöra mattor om rengöringsmedel inte verkar vara uppvärmning . Vänta tills värmen är tänd innan du sprayar formel på ytan som ska rengöras.
2 .
Se till att vattentanken och formel tanken är båda riktigt full om rengöringsspray verkar vara lågt eller är frånvarande. Se till att tanken klickat på plats på maskinen . Stäng av strömmen och vänta en minut innan du slår på maskinen igen och drift . Om sprayen fortfarande inte fungerar , stäng av ProHeat och dra . Vänd maskinen över och använda en skruvmejsel för att öppna dörren bältet tillgång att se om pumpen bältet är sprucken eller trasig . Byt om nödvändigt.
3 .
Se den bifogade filen är ordentligt fäst vid ProHeat och har en lämplig press om redskapet inte fungerar .
4 .

Kontrollera att inställningen är korrekt för golv eller typ av städning jobb om maskinen inte verkar vara rengöring ordentligt . Se till att tankarna är fulla och tanken är korrekt installerade på maskinen . Ta bort eventuella fibrer eller hårstrån som kan ha fastnat på borstar och begränsa borsta rörelse .
5 .
Rensa ludd skärmen om maskinen tycks ha minskat sug .


Relaterade artiklar


Hur beräknar jag en matlagning belastning ?
vad är det enklaste sättet att frosta en frys ?
reparation hjälp för Kenmore eliten 11022982101
hur man ändrar klockan på en Panasonic DVD -inspelare
DIY hjälp med att ersätta en Kenmore torktumlare bälte
hur man kan jämföra ånga brickor
Hur installerar jag det bosch diskmaskin dekorativa panelen?
hur bostäder ångpannor arbete
Kenmore bricka felkoder
min egendom elektrisk tork startar inte