utrustning för inomhusluft lukt & föroreningar avlägsnas

utrustning för inomhusluft lukt & föroreningar avlägsnas

Vissa lukter är inte bara obehagligt utan kan också vara en indikation på ett allvarligt problem i ett hem . Lukter kan vara en signal att byggnaden inte är hälsosamt och att de åkande kan andas i något skadligt . När människor blir mer hälsomedvetna , har utrustning såsom luftrenare sålts oftare .

luftrenare

Bil luftrenare används ofta för att rensa ut dålig lukt i en bil . Men en elektronisk apparat som kan ta bort lukt och mögel XP-350 . Denna enhet suger luft i den och filtrerar bort lukt partiklar med hjälp av negativa joner filter , enligt Quantum ren luft . Denna enhet är också väldigt tyst när den är igång . En större enhet , konstruerade mer specifikt för båtar är BilgeBuster . Denna enhet tar bort lukt -producerande bakterier från luften vanligt förekommande på båtar . Det förstör också och mögel . Men använder enheten en ozongenerator , vilket inte är bra för lungorna .

lukter Stuck in Klädsel

Intensiv lukter ibland får absorberas i klädsel där luftfilter inte blir stark nog att ta bort dem . Biosweep sjukvårdspersonal eller annan lukt-bort -specialister måste använda dyra och state- of- the- art utrustning som endast kan användas av yrkesmän med tillstånd eftersom de kemikalier som används av utrustning kan vara skadligt för levande vävnad tills de försvinna.

Sewer lukter

Särskilda utrustning har utvecklats för att ta bort lukter som tenderar att stiga från avlopp . Kloakerna är en doft mardröm , med avföring och urin blandas med mögel . Utrustning som SweetVent och Sweetstreet är installerade på avlägsna platser och ta lukt ur luften med hjälp av aktivt kol , enligt Calgon Carbon . Några av dessa apparater passar över brunnslock så att människor i företag och hushåll inte märker lukten.

Kök Grease

Kök avgassystem är ett stort problem i restaurangen miljöer där fet lukt kan förstöra matupplevelse Enligt Molitron . Utrustning för utsläppskontroll använder filter för att fånga fet luft och sedan scrubs det med filter .


Relaterade artiklar


verktyg för att kontrollera temperaturen av luftkonditionering
hur man antända kontrollampa
typer av soppskålar
hur man startar en värmare gas Rheem
hur man byter en fyllning ventil på en tvättmaskin
Hur jämför jag zerowater till Brita kruka filter ?
standby generator frågor
LED-ljus jämförelser
fördelarna med gaskök
den bästa luftrenare för att täcka rök lukt