hur man byter remmen på en Bissell matta shampooer

hur man byter remmen på en Bissell matta shampooer

Bissell mattan shampooers är populära hem mattan-rengöringssystem . Den shampooer huvudet använder två separata remmar för att driva rengöringsenhet . Ett bälte driver shampooer pumpen medan den andra bältet roterar borsten , ungefär som att på en vanlig vakuum . Processen för att ersätta bältet på en Bissell matta shampooer är densamma oavsett om du ska byta ut pumpen bältet eller båda bälten . Bissell gör ersätter bälten bekvämt för ägaren med en lucka för pumpen bälte och tydligt märkt med hållare klipp som släpper borste och borsta bälte .

Du behöver:
platt skruvmejsel
. Stjärnskruvmejsel.
Byte pump bälte ( Bissell del # 215-0628 ) .
Ersättning borstbälte ( Bissell del # 015 till 0. 621 ) .


1 .
Stäng av Bissell mattan shampooer och dra ut nätsladden . Tryck handtaget release på den nedre vänstra sidan med foten och sänk handtaget till golvet .
2 .
Lyft både renare tankarna från toppen av den shampooer huvudet . Från bakom shampooer , lokalisera pumpluckan bältet tillgång på vänster sida av kraften huvudet . Bänd luckan av med en platt skruvmejsel . Det finns en liten hack i vardera ändan av luckan till skruvmejseln .
3 .
Dra pumpen bältet bort av motorns spindel . Om bältet är bruten , ta bort hela bältet från makten huvudet .
4 .
Vänd på enheten så att borsten är vänd mot dig . Leta efter röda hållaren videoklipp på varje sida av borsten täckplåten . Hållaren klipp säkra mössor borste slut på ström huvudet .
5 .
Ta bort skruvarna som håller den röda hållaren klipp med en stjärnskruvmejsel. Lyft klipp framåt och lyfter mössor borste slut ur strömmen huvudet . Dra penseln från borstbälte om borstbälte är fortfarande intakt . Ta bort borstbälte från den röda ledaren precis bredvid huset .
6 .
Placera pumpen bälte runt den röda remskiva på spåret närmast insidan av drivenhet , och vrid enheten rätt sida upp. Sträck pumpen bältet över silver motorns spindel . Placera pumpluckan bältet tillgång tillbaka på enheten och tryck nedåt tills den låses på plats .
7 .
Vänd på enheten för att installera om borsten och borsta bälte . Installera bältet ersätta borsten runt den röda remskiva på den räfflade spåret nära yttre änden av trumman.
8 .
Sätt borsten genom borstbälte , anpassa bältet på den räfflade skåran på borsten . Placera gavlar på varje ände av borste och för in borsten i kraft huvudet .
9 .
Placera den röda klipp över mössor borste slutet och säkra dem med fästskruvarna .


Relaterade artiklar


Att ändra en ugn filter hjälp ?
hur man installerar en varm filt vattentank
hur man installerar en RCA rtd215 hemmabiosystem
TV reparation frågor
Vad är önskade egenskaper med gaskök ?
hur man återställer sesam kombinationslås
reservdelslista för en Kenmore vakuum
Hur gör jag en tråd MAYTAG kamin ?
Felsökning och reparation av ett kylskåp
FDA riktlinjer för mikrovågsugnar