hur man köper en gasspis

hur man köper en gasspis

Det finns många typer av köksmaskiner alla med sina egna unika funktioner . Du måste bestämma vilka som kommer att vara värt investeringen av både din tid och pengar. De flesta moderna kök innehålla någon typ av apparat för spishäll matlagning . Om du bestämmer dig att rätt matlagning för dina behov är en gasspis , har du flera val att göra innan du köper
1 .
Forskning totala effektiviteten i gasspis du funderar . Detta omfattar utsläpp , kWh förbrukning och CO2- effektivitet . Gasspis med fans använder cirka 20 procent mindre energi än de utan fläktar , och elektriska tändning gasspisar är mer effektiva än modeller som har en kontinuerlig pilot ljus . Dessa faktorer bidrar till att minska klimatpåverkan av gasspis du köper , vilket i sin tur kan bidra till att minska ditt hem energikostnader .
2 .
Kontrollera alla dina alternativ innan beslut fattas . Det finns många olika stilar av gasspisar , inklusive ugn-och-grill -i-ett modeller , separat ugn och modeller grill och dubbla modeller ugn , som oftast har en mindre ugn som inkluderar en grill . Det bästa sättet att välja den modell som passar dina behov är att undersöka dem personligen .
3 .
Leta efter gasspisar som passar i ditt kök. Om du ersätter en inbyggd gasspis , då kan du i princip köpa samma storlek som din gamla modellen . Men för fristående modeller gasspis , se till att mäta ditt utrymme för att spisen passar det tillgängliga utrymmet .
4 .
Var uppmärksam på antal brännare på gasspis du köpa . Brännarna är de områden du laga mat på . Du har ett val på fyra till sju brännare .
5 .
Besök elektronik och varuhus som säljer stora hushållsapparater för att se alternativen för gasspisar i ditt område . Du kan också köpa din nya gasspis via online -butiker , men titta på de tillgängliga modellerna personligen kan ge dig en bättre uppfattning om deras allmänna utseende , konstruktion och funktioner.


Relaterade artiklar


hur du ansluter din Radeon X1600 med ditt hemunderhållningssystem
hur man på ett utegrill
hur man rengör en Bosch slang diskmaskin avlopp
den bästa skummande mattan städare
hur man väljer den bästa gropen kvalitet brand
felsökning av en Krups kaffebryggare
hur man byter en CR2016 batteri
hur man kan jämföra juice utsug
Att ändra en ugn filter hjälp ?
hur man reparera en Kenmore vattenventil