Enagic super 501 specifikationer

Enagic super 501 specifikationer

The Super 501 är en vatten jonisator produceras av Enagic i Indonesien . Den kan filtrera vatten och sedan ge en källa till alkaliskt vatten genom att separera inkommande vatten till alkaliska och sura fraktioner med hjälp av en process som kallas elektrolys . Super 501 Maskinen ansluts direkt till en kran och en switch kan då direkt vatten genom systemet .

Vatten

Super 501 kan filtrera vatten med en hastighet av Twp liter per minut . Det kan ge vatten med en av sex olika pH inställningar : tre alkaliskt , en neutral och två sura .

filter

Super 501 filtersystemet har möjlighet att ge ett högt betyg eller vanlig filtrering . Filtret använder strösocker antibakteriella aktivt kol och kalcium sulfit , samt ett mekaniskt filter , för att ta ut saker som kloroform , fluorid , nitrat och barium från inkommande vatten. Detta filter har en livslängd på 2. 900 liter filtrering , eller nio till 12 månaders användning , innan den behöver bytas ut .

Tallrikar

Super 501 använder 12 plana plattor för att utföra elektrolys . Dessa är gjorda av titan som överdragits i platina och ger en total yta på 53 kvadrat inches .

Mått och vikt

Super 501 är 13,8 inches bred , 15,1 inches tall , och 11,4 inches djupt . Den väger 22. 4 pounds .


Relaterade artiklar


hur man väggmontering en Samsung
arbetsbelastning mätverktyg
hur man gör blå cellofan i ett vattenfall
kommer flytande tvål Kastilien arbeta i min diskmaskin ?
hur reparera ett värmeelement hem vatten
hur du lagrar luftkonditioneringsapparater
instruktioner för att tända en eldstad marco gas
hur man rengör en Ju00F8tul F500
En förteckning över hand blandare
MAYTAG mah2400aww felsökning