felsökning av en rent vatten svalare PWC- 400R

felsökning av en rent vatten svalare PWC- 400R

Pure Water Cooler PWC-400R är en bänkskiva vattenkylare som erbjuder omvänd osmos filtrering samt två ytterligare nivåer av vattenfiltrering för rent vatten dispensering . Den PWC-400R är avsedd för små utrymmen och ersätter behovet av stora vatten kylare eller gallon flaskor med vatten . Vattenkylaren erbjuder både varmt och kallt vatten , uppfyller kraven i Energy Star och erbjuder en inbyggd sensor vatten för att skydda mot läckage . Felsökning av PWC-400R är relativt enkel och kan hjälpa till att identifiera och lösa problem med enheten .

Du behöver :
spackel


1
Om vattenkylare inte fungerar , se till att den är ansluten till ett fungerande eluttag . . Öppna ventilen för att säkerställa en fungerande vattenförsörjning till enheten .
2 .
Om vattenautomaten fungerar och inte fungerar eller värme eller kyla på rätt sätt, koppla bort den från elnätet och öppna den främre luckan . Använd en mjuk borste för att rengöra kondensorn av smuts och skräp . Stäng den främre luckan och återställa strömmen .
3 .
Om vattenautomaten fortfarande inte fungerar bra eller om vattnet inte smakar färskt , leta reda på filtret i röret som leder till den mekaniska flottörventil på behållaren lock. Filtret är konformad . Ta bort och skölj filtret väl att rengöra den och sedan tillbaka filtret i röret .
4 .
Låt minst 48 timmar innan du använder hett vatten om ett spill eller läckage har skett och det varma vattnet verkar inte fungera. Termostater behöva tid för att torka helt innan fungerar korrekt.
5 .
Vänta minst 30 minuter före väntar varmt eller kallt vatten om enheten förlorade makten och har nyligen ansluten tillbaka i eller återställas till makten . Enheten tar tid att justera till önskad temperatur .


Relaterade artiklar


felsökning av en dörr Frigidaire ugn
hur LG & GE kylskåp
hur länge ska en oljepanna kylfläkt köra ?
Så ställer du in fläktkontroll på en ugn
hur man rengör damm från en projektor
hur luftkonditionering ventilationssystemet fungerar i ditt hem
bubbelpool ugn felkoder
Hur felsöker jag en DCS RGS - 305 rad kamin ?
Hur jämför jag skadedjursbekämpning sonic repellenter ?
Felsökning is beslutsfattare i kylskåp