min mikro kommer inte att pop popcorn

min mikro kommer inte att pop popcorn

Mikrovågspopcorn är ett välsmakande och bekvämt mellanmål för din familj på filmkväll , men om din mikrovågsugn bör sluta poppar dina popcorn , kan du hitta dig snabbt förlora din favorit del av din kväll i. Med lite felsökning , bör du kunna att räkna ut varför din popcorn inte är popping . Du bör tillåta fem minuter för denna uppgift
1
Se skyddsplasten avlägsnas från utsidan av popcorn påsen och den är placerad på rätt sätt i mikrovågsugnen-. påsen ska vara märkt . Som popcorn poppar kommer påsen växer i storlek , om skyddsplasten inte tas bort eller påsen är upp och ner , det kan förhindra kärnor från poppar
2
Kontrollera . mikrovågsugnen är inställd på " Normal " eller " hög ". Om mikrovågsugnen har ställts in på " Defrost " -läget kommer det inte pop popcorn ordentligt . Vissa modeller av mikrovågsugnar har en ratt på framsidan som styr läge medan andra kräver att du trycker på en knapp eller pekplatta för att ändra läge . Kontrollera din manual om du har problem att ändra dina läge mikrovågsugnen .
3 .
Kontrollera glasskivan i botten av mikrovågsugnen är ordentligt på plats . Om plattan har glidit av sitt guider det kan förhindra påse popcorn från att vända i mikron och stoppa alla kärnor från popping .
4 .
Kontrollera popcorn anvisningar och se du låter det tillräckligt med tid inne i mikrovågsugnen . Beroende på din ugnens effekt och dess ålder , kan det ta längre tid för den att poppa popcorn än det i anvisningarna . Håll mikrovågsugnen körs på hög tills säden börjar dyka och se till att hålla ett öga på situationen i fallet kärnorna börja brinna .
5 .
Lägg en mugg rumstemperatur vatten i mikron och slå på den i en minut . Känn på utsidan av muggen för värme . Om muggen är varm ugnen fungerar ordentligt.
6 .
Försök med en annan paket eller märke av mikrovågspopcorn . Du kan helt enkelt ha en dålig förpackning som inte dyker i mikrovågsugnen. Försök med en annan från samma låda , eller använda ett annat märke i framtiden .


Relaterade artiklar


hårdvara reparation frågor
felsökning av en GE: s monogram psb42lsr
hur man rengör Kenmore kylskåpshyllor
monteringsanvisningar för en MAYTAG is dispenser
hur man utnyttjar befintliga parabolantenn för internetuppkoppling
spis typer
felsökning av en Fellowes PS - 67cs dokumentförstöraren rött ljus
hur du tar bort en kassett från ett kassettdäck
hur man rengör hk skrivhuvuden hemma
min Cuisinart kaffekanna karaff startar inte