potentiella orsaker till skalor av kalibrering

potentiella orsaker till skalor av kalibrering

vågar mäta allt möjligt , från dagligvaror till kontroll i påsar till flygbolagens diskar . Du har förmodligen också vågar hemma att väga dig själv eller göra andra uppgifter . Om vågen inte är korrekt kalibrerad , kommer det inte fram rätt vikt . Skalor får ut av kalibrering på grund av olika orsaker .

Temperatur

Vågar fungerar bäst vid rumstemperatur på ca 65 grader F till 85 grader C. Om din rumstemperatur faller utanför detta intervall , kan det vara ett skäl för att skala för att vara ur kalibreringen . Låt vågen anpassa sig till rumstemperaturen genom att utsätta den för att temperaturen i några timmar .

ytan inte Level

Om du använder vågen att väga på ojämnt underlag , kan orsaka obalans din skala att vara av kalibrering . Vågar måste på en plan yta att korrekt läsa och väg . Faktorer som en vinglig bord kan leda till att skala för att ge en felaktig tolkning . När du först är att kalibrera vågar, är det särskilt viktigt att göra det på en plan yta , och bort från mobiltelefoner och hög musik . Om inte , kommer vågen bli instabil även efter att du ta bort dem från instabil yta .

Batterier

Om du använder en elektrisk skala , se till att den är korrekt ansluten och även kontrollera säkringen . Batteri frågor är en ledande orsak till skalor är ur kalibrering . Batteriet svagt kanske eller döda . Eller det kanske inte är korrekt installerad så att det finns en lös anslutning . Din skalor kommer att ge dig en felaktig tolkning eller långsamt när deras batterinivån är låg eller ut. Så ta hand för att installera god kvalitet batterier och även ersätta eller ladda upp dem vid behov . I vissa fall kan det vara nätadaptern som orsakar problem .


Relaterade artiklar


vård av bröd kokkärl & burkar
hur reparera problem med en TV
hur man använder en förlängningssladd för fönster - typ luftkonditioneringar
hur man tvättar med en bubbelpool ii lugn tvättmaskin
Hur man testar en Bubbelstråle elektrisk vatten element värmare uppvärmning
hur fylla pumpen för en Sundance Spa
Vilka är de i marken fettavskiljare städning riktlinjer ?
Jenn -Air ugn rengöringsinstruktioner
hur reparera en GE- ugn
hur man ansluter en hårddisk till en stereo mottagare