Frigidaire främre belastningen bricka piper tre gånger och startar inte

Frigidaire främre belastningen bricka piper tre gånger och startar inte

Frigidaire Företaget tillverkar utrustning för hemmet , inklusive tvättmaskiner och torktumlare , mikrovågsugn , spisar , kylskåp, frysar , warmers och diskmaskiner . Företaget tillverkar ett sortiment av främre belastningen kläder brickor som är ENERGY STAR-klassad med stor kapacitet trummor och specialitet tvättcykler . En Frigidaire frontmatade tvättmaskiner bör fungera väl med små svårigheter, men problem kan ibland uppstå , kommer till exempel om tvättmaskinen piper tre gånger men startar inte. Felsökning sådana frågor kan hjälpa till att identifiera och lösa problemet .

Du behöver :
Strömförsörjning
. Vattenförsörjning .


1 .
Kontrollera att nätsladden är ordentligt ansluten till bricka och en fungerande , jordad strömkälla . Återställ automatsäkringen eller ersätta den lokala säkring vid behov.
2 .
Se till att vattenkranar är påslagna och en vattenledning finns .
3 .

Öppna och stäng tvättluckan ordentligt och låt bricka 30 minuter för att svalna , eftersom detta problem kan tyda på ett problem med överhettning av motorn. Brickan startas automatiskt efter 30 minuter.
4 .
Kontakta en auktoriserad servicetekniker om problemet inte är löst , som tre på varandra följande ljudsignaler på en Frigidaire främre belastningen bricka visar på en möjlig motor fråga .

Tips och varningar


 • Undvik att ändra tvättprogrammet när tvättmaskinen är i mitten av cykeln , eftersom detta kommer att resultera i flera piper och dörren låses . Tryck på " Paus ", följt av önskat val och tryck sedan på "Start " för att göra ändringar när brickan har startat en cykel . För att korrekt stoppa en cykel , trycker du på " Avbryt . "


 • Relaterade artiklar


  Lägga till högtalare på ett hem system
  Utsmyckning idéer för kök med vitvaror
  hemlagad vattenfilter
  hur många timmar per dag bör hem luftkonditionering köra ?
  luftkonditioneringsapparaten luftfilter tutorial
  hur man rengör en överföringsrulle
  hur man kan jämföra Bissell luckor
  felkoder för en Kenmore frontmatade tvättmaskin
  Felsökning " BATT LO " inte kommer att återställa en Honeywell programmerbar termostat
  bosch bricka felkoder