Calphalon vård

Calphalon vård

Calphalon gör nonstick köksredskap som finns i emaljen , gjutjärn , rostfritt stål och anodiserad aluminium. Dessutom är Calphalon kokkärl säkert att använda i ugn . Men det är att tvätta den i diskmaskinen avskräckt

Överväganden

Innan du tvättar din Calphalon kokkärl , låt pjäsen ordentligt kall. Efter kokkärl svalnar , tvätta den i varmt vatten och diskmedel med en diskmedel , såsom Dawn , som rekommenderas av tillverkaren . Rekommenderas även för tvättning är en Scotch Brite svamp för att avlägsna fastnat-på mat .

Missuppfattningar

En vanlig missuppfattning om Calphalon kokkärl garanti är att om din köksredskap del är skadad , av någon anledning , kommer den att ersättas . Detta är inte sant. I själva verket kommer du riskerar upphäver garantin om kokkärlet skadades av felaktig rengöring eller överhettning , eller om du använt en icke godkänd rengöringsmedel.

Varning

Även Calphalon rekommenderar en Scotch Brite svamp för rengöring , om ordet " Unison "visas på kokkärlets botten pjäs kommer detta märke av svamp vara alltför slitande att använda och kan orsaka repor eller skador på ytan .


Relaterade artiklar


insinkerator 555ss specifikationer
Felsökning av en Amana spis
fördelarna med mjukt vatten
hur reparera en Office 2007 brevlåda
hur man sterilisera en vattenkylare
hur man återställer en Kenmore elit spis ugn
fördelarna med utomhus tankless varmvattenberedare
eldmagi aurora A540 specifikationer
Guide för juicepressar
hur du ställer in timern på oändligt spa