Felsökning en HDMI-kabel -tv

Felsökning en HDMI-kabel -tv

HDMI -kabeln är den sladd som ansluter din kabel-TV till kabel-TV eller DVR från din kabel- operatör . HDMI sladden är nödvändig eftersom det gör att de som har HDTV möjlighet att visa högupplöst innehåll . Eftersom HDMI- kabeln ansluter video samt audio från din kabel till tv: n , med en HDMI- sladd minskar mängden kablar som du skulle behöva använda . Om HDMI -kabeln verkar inte fungera som det ska , kan du göra ett par saker att felsöka problemet .
1
Dubbelkolla att HDMI-anslutningen är tät i både box och TV . Att flytta en eller någon av dessa enheter kan orsaka HDMI -kabeln till glida ur plats , vilket eliminerar anslutningen eller orsakar kvaliteten på anslutningen till minskningen .
2 .
inte tvingar in HDMI -kabel på plats . Dessa kablar kan sättas in i TV- eller kabel- box på ett sätt. Om det är svårt att sätta i kabel kan du försöka att sätta den upp och ner .
3 .
Öppna " komponenter " menyn på din HDTV och se till att "HDMI" val väljs . Sättet att få tillgång till " komponenter " -menyn på TV-apparater skiljer sig beroende på märket på TV , men det innebär ofta att trycka på " Komponent "eller " Input " -knappen på fjärrkontrollen och välja " HD " i listan som visas .

4 .
Ring din kabel eller satellit tjänsteleverantör för att säkerställa att HD är tillgänglig i ditt område och att du är inloggad för att ta emot HD -kanaler . Vissa tjänsteleverantörer ut en tilläggsavgift för att du ska kunna få tillgång till HD- kanaler .


Relaterade artiklar


hur man tvättar med en bubbelpool ii lugn tvättmaskin
hur reparera en iPod klickhjulet
hur man beräknar AC tonnage
Hur ändrar jag ett bälte på en MAYTAG pye2300ayw tork ?
hur man kan anpassa bubbelpool ugnstemperatur
kylskåp återvinningsföretag
produktion av träpellets från mjukt trä
hur man rengör en Braun rostfritt stål karaff
hur du ställer klockan på en viking ugn
hur du ställer vegetabiliska lådor för luftfuktighet på min franska dörr kylskåp