Hur skapar jag en kegerator med en frysbox ?

Hur skapar jag en kegerator med en frysbox ?

Att ha en egen kegerator är roligt för hemunderhållning. Du och dina gäster kommer att njuta av att ha kall fatöl utan att behöva springa ut och betala bar priser . Lyckligtvis kan du konvertera en frys bröstet till ett hem knacka system för ringa kostnad och ansträngning. När hemlagad kegerator betalas för den enda kostnad du kommer att ha är öltunna själv och en CO2- tank , som är ganska billig

Du behöver : .
Borra
Kegerator konverteringssats .
Frysbox .


1 .
Köp en frys kista (om du inte redan har ett ) stor nog att hålla en kvarts till en halv tunna storlek fat .
2 .
Köp en kegerator online konverteringssats eller på en special leverans butik för mellan $ 100 och $ 160. Satsen måste innehålla en kran , en arm, ett CO2- tank och en CO2- regulator . Den bör även innehålla slang för öl linjen, CO2 Line Assembly och ett handtag Tapper med en CO2- pip och en öl linje .
3 .
Borra ett hål genom det övre, främre centrum den i frysen , medan unplugged . Borra kontroll sakta gång i en stund för att se till att du inte borrar igenom några elektriska delar . Detta hål kommer att vara för kegerator kranen .
4 .
Borra ett hål i mitten sidan av frysen , medan frysen är urkopplad . Hålet är för CO2 linje och bör vara en viss storlek i diameter som anges i satsen kegerator konvertering instruktioner .
5 .
Skjut skaftet genom hålet du skär på framsidan av frysen och koppla kranen till den del av skaftet sticker ut på framsidan av frysen . Det är där du kommer att dosera öl . Varje skaft och kran är lite annorlunda så det är viktigt att följa instruktionerna för detta steg enligt den kegerator ombyggnadssats instruktioner .
6 .
Slanganslut för öl linjen till den del av skaftet som är inne i frysen
7 .
Pass CO2 flödeslinjesmontering genom hålet på sidan av frysen .
8 .
Koppla in CO2 regulator till CO2 tank . Ställ tanken i närheten sidan av frysen där CO2 linje drivs igenom. Anslut CO2 linje till CO2 tank , lämnar CO2 ventilen av. CO2 tank bör vara inuti frysen .
9 .
Fäst både öl linje och CO2 linjen till deras särskilda anslutningar på sidan Tapper insidan av frysen .
10 .
Anslut frys i , ställa in temperaturen till 40 grader Fahrenheit och stäng dörren .
11 .
Plocka upp en kagge öl från din lokala butik öl och placera den i frysen . Knacka på fatet när den har kylt till rätt temperatur på ca 40 grader .

tips och varningar


Justera
 • längden på öl slangen så att ha kortast möjliga längd . Ju längre röret är att ölet rinner genom mer sannolikt är det att du har överskott skum från tid till annan .


 • Relaterade artiklar


  Hur solpaneler arbete ?
  bosch bricka felkoder
  felsökning av en central luftsystem
  hur du döljer en LCD -TV Anslut nätsladden
  hur man byter batteri i en GE simon 3
  sophantering lukt avlägsnande
  makt consumpion hastighet av hushållsapparater
  hur man byter en LED 12v glödlampa
  kvartsvärmare klagomål
  hur man köper en gasspis