Kenmore 80 -serien specifikationer

Kenmore 80 -serien specifikationer

Den Kenmore 80 's serie brickan är en del av Kenmore Elite linjen . Det är ENERGY STAR-klassad för effektivitet. Brickan är särskilt utformade för att använda hög effektivitet tvättmedel för att bidra till att eliminera överskott av avfall och minska tvättmedel påverkan på miljön .

Mått

Brickan mått är 27 inches bred , 38 inches lång och 31 u00BD inches djupt . När dörren är öppen hela djup ökar till 50 u00BD inches . Detta är en frontmatad tvättmaskin så gångjärn utåt . Gångjärnet kan antingen på vänster eller höger sida . Det rekommenderas att du tillåter för minst en tum på varje sida samt en tum i toppen om du lägger brickan i en kapsling eller under en disk.

Vatten Leverans

Varmvattenberedaren bör fastställas att leverera varmvatten med en temperatur på 120 grader Fahrenheit . Varmt och kallt vatten kranar bör finnas inom 4 meter av ventilerna för att slangarna att nå . Vattentrycket bör vara mellan 20-100psi . Om makten, inkopplad i eluttaget brickan är i jordas för att skydda brickan från överspänningar.

avloppssystemet

Denna bricka är kompatibel med tomtgränsen Avloppssystemet , tvättho avloppssystemet eller golvbrunn system . Den tomtgränsen består av ett rör som antingen går i golvet eller väggen och stupröret krokar i för vattnet att tom igenom. Det tvättbalja systemet har en separat " sink " iväg till en sida där stupröret matas in och sedan vattnet kommer att rinna ut i avloppet . Golvbrunnen är helt enkelt ett hål i golvet ansluten till en dräneringsrör att röret från tvättmaskinen kan passa in för att dränera vatten .

Ytterligare funktioner

Denna bricka är utrustad med en smart dispenser . De tre fack rymmer tvättmedel , sköljmedel och blekmedel . Den automatiska vattennivån anpassar sig till lastens storlek utan att du behöver välja vilken nivå du vill . Suspensionssystemet minskar skakningar i tvättmaskinen eller det kommer ur balans . Den har fyra stötdämpare och två fjädrar . För de första åtta minuter kan du lägga till ett plagg och brickan har en lampa som gör att du vet när tiden är slut .


Relaterade artiklar


Hur fungerar ett upprätt fungerar kyl frys ?
kostnader för att ersätta en / c med värmepump
hur felsöker jag en Kenmore elit gas torktumlare 110.94832200 som inte är uppvärmning ?
tips för att använda en ugn konvektion brödrost
kraften för såväl vatten pumpar
hur man kan jämföra bärbara tvättmaskiner
hur man rengör en Farberware kaffebryggare
hur man kan jämföra inomhus grill
hem solenergi-projekt
Hur konvertera kVA till hästkrafter