MAYTAG Performa specifikationer

MAYTAG Performa specifikationer

Den Maytag Performa är en tvättmaskin med två hastigheter och 10 cykler som rengör kläder , blekmedel vita och kan använda sköljmedel för att göra tyg bekvämare . Liksom många stora apparater , dessa tvättmaskiner har anvisningar om hur de fungerar när det gäller belastningar , inställningar hastighet och andra möjligheter till att effektivt rengöra kläder av alla typer av fläckar .

Dimension Specifikationer

Maytag Performa Tvättmaskinen har exakta specifikationer beträffande storlek, färg och design . Den här apparaten är 27 inches bred , 53 1 /2 inches i höjd och 27 inches djupt. Den har också en vit blank yta med ett toppmatade tvätt typ maskin installation med en tvättmaskin badkar material av akryl och plast .

Speed och inställning Specifikationer

Maytag Performa är en tudelad tvättmaskin med ett antal för rengöring alternativ med ett centrifugeringsvarvtal på 728 RPM . Den har en FlexCare Agitator , vilket är en propeller-liknande objekt som snurrar som det tvättar kläder . Den appiance har fem val markytan , där du kan välja din inställning beroende på hur smutsiga kläderna är . Den har också automatisk lastbalanserare på dessa maskiner för att automatiskt sprida kläderna ut runt det medan de blir tvättade så de får samma uppmärksamhet från tvättmaskinen .

Garanti Specifikationer

Alla nya Maytag Performa tvättmaskiner har exakt garanti specifikationer . Denna består av en 12- månaders arbete garanti , så alla nödvändiga reparationer är gratis . Den har också en 12- månaders garanti delar så alla delar som behöver köpas och ersättas för tvättmaskinen är också gratis . Den Maytag Performa Tvättmaskinen har också en 120-månaders garanti .


Relaterade artiklar


frys avfrostning dräneringsledningen rengöring
GE kylskåp ismaskin som inte kommer att avstå is
historia toaletten kolven
hur man ansluter en stereo till en videoprojektor
felsökning av en KitchenAid torktumlare som inte värmer
Hur felsöker jag en Kenmore bricka he3t eliten med en FH felkod ?
Hur konvertera stereo till surroundljud
Hur man testar laddningsbara AA batterier & aaa
hur du lägger till en ingång till ett kassettdäck för en iPod
som dammsugare är jämförbara med Dyson dammsugare ?