Vad är ett HEPA luftrenare filter ?

Vad är ett HEPA luftrenare filter ?

En sann högeffektiva partikelfilter (HEPA ) filter är ett filter tillverkas av HEPA Corp i Anaheim , Kalifornien . Företaget tillverkar filter för olika luftrenare och rengöringsmedel. Vissa människor kan också använda termen HEPA att hänvisa till någon högpresterande filtret

Air Filter

Luftrenare arbete genom att tvinga luft genom ett filter som tar bort flytande skräp från luften . Ett filter med mindre hål fällor mer flytande skräp men kräver mer energi att ha luft pressas förbi .

HEPA Filter

HEPA erbjuder en mängd olika filter som är avsedda för rengöring luft i skolor , inom elektronik även kärnkraftverk . Filtren intervall i effektivitet från de 95 procent effektivare 0,3 micron-hålad variation till högeffektiva filter med hål endast 0,12 mikrometer i diameter.

Överväganden

Om du försöker att byta ut luftfiltret på din luftrenare Kan det finnas mer än ett alternativ som passar din modell . Tillsammans med standardfilter erbjuder HEPA även ett sortiment av filter som kräver mindre energi för att tvinga luft genom . Kontrollera om någon av dessa mer miljövänliga filter finns i en storlek som passar ditt filter .


Relaterade artiklar


utbildning om hur man rengör injekteringsbruk
hur du tar bort frontpanelen på en bubbelpool stapelbar torktumlare
Skillnaden mellan ett direkt utlopp och ström utlopp
hur man sanera en vattenkylare
Hur väljer jag upp kasserade tvättmaskiner , torktumlare och kylskåp ?
felsökning en HP 640 fax
Top 10 infravärmare
hur man ansluter en telefon till en Bluetooth
Hur ändrar jag dörren förseglingen på en dammsugare mjuk våg tvättmaskin ?
hur du ansluter mottagare hemmabio