hur man använder Haan ångaren renare

hur man använder Haan ångaren renare

Haan tillverkar produkter som rengör med ånga för att desinficera golv . Steamer medel tar bort smuts och allergener från hårt golv med hjälp av ånga i golvet fibrer och mellan plattor . Med enbart vatten för att rengöra minskar kostnaderna för rengöringsmedel och deras lukter som kan orsaka allergier . Ångtvättar väldigt lite fukt på golvet så torktiden är mycket kortare än med en vanlig mopp och det finns ingen anledning att skölja golvet

Du behöver : .
Broom eller vakuum


1 .
Sopa eller dammsug golvet för att ta bort eventuella lösa partiklar .
2 .
Sätt handtaget på stången medan anpassa åsar på varje . En låssprinten kommer snäpper på plats på den slutliga insättningspunkten. Ställ in basen på golvet och skjut in stången i foten på samma sätt tills låspinnen klickar på plats .
3 .
Håll teleskopiskt stång release och dra stången till en bekväm position . Släpp knappen .
4 .
Placera den svarta plattan golvskydd på golvet med den grova sidan uppåt . Ställ moppen på plattan . Häll 1 kopp vatten i vattnet fylla koppen . Skruva på locket på vattentanken i moturs riktning och dra av den . Häll vattnet i tanken och sätt på locket . Skruva på locket på i en medurs .
5 .
Anslut ångaren renare till ett eluttag . Tryck på den gula " On /Off " knappen för att slå på apparaten . Den gröna " Power on " tänds .
6 .
Ställ en uppsamlingsöverföringar pad på golvet med den grova kroken och öglan uppåt . Tryck på ångaren på kudden att koppla den till botten.
7 .
Placera ångaren på ett golv och använda en standard uppsamlingsöverföringar rörelse fram och tillbaka för att rengöra golvet . Förslaget skapar ånga för golv rengöring och desinfektion.

tips och varningar


 • Lägg till ytterligare vatten när den röda lampan tänds för att indikera vattnet koppen är tom .


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer en maskin juice mixer
  svavel lukt från varmvattenberedare
  hur man kommer åt baksidan av en MAYTAG lse7804ade bricka
  hur du ändrar bältet på en MAYTAG atlantis
  vad är det enklaste sättet att frosta en frys ?
  hur man ansluter en digital -tv maträtt direkt till en TV
  hur man återställer en Keurig
  hur man installerar en Kenmore ugn
  Kenmore Elite bricka 23.022 specifikationer
  hur man kopierar från en kabel lagringsenhet till en DVD