hur man använder vitamix att mala korn

hur man använder vitamix att mala korn

Den Vitamix Företaget tillverkar många olika blandare tänkt att skapa smoothies , shakes , soppor och andra blandade ingredienser . Vitamix maskiner finns till salu på nätet , i vissa varuhus , och ofta under i butik demonstrationer i vissa livsmedelsbutiker eller annan detaljhandel . Livsmedel såsom frukt och grönsaker är lätt blandas med en Vitamix maskin, men korn kan också slipas med maskinen genom att följa några bruksanvisningar

Du behöver : .
Strömförsörjning
. Vitamix spannmål blad .
Grain behållare , om tillämpligt .
Grain .


1 .
Stäng av Vitamix maskinen och koppla bort den från strömförsörjningen. Öppna locket på toppen av maskinen och ställ åt sidan .
2 .
Lyft ur frukt /grönsaker bladet från botten av Vitamix glasbehållare och bas , med försiktighet, eftersom bladet är mycket vasst. Ställ säden bladet i basen .
3 .
Häll 1 och u00BE dl hela bär kärna av vete eller andra sädesslag , som finns på vissa livsmedelsbutiker och många naturliga livsmedel och hälsokostbutiker , i glasbehållare . Observera att vissa Vitamix maskiner har en egen " mogna Container " för att blanda bär , som bör användas i stället för den primära glasbehållare om det finns.
4 .
Placera locket på behållaren tills sidorna är helt låst . Anslut maskinen tillbaka till strömmen och slår på enheten till " Hög "hastighet . Stäng av enheten " Off " när kornen malts till önskad konsistens .

tips och varningar


 • överväga att frysa hela kornet kärnor för upp till en timme före blandning för större lätthet i slipning .


 • Relaterade artiklar


  hur man tänder en spishäll ö
  hur man korrekt installera en torktumlare
  kryddor som går bra ihop
  Hur man sköter om en orion fjärrstyrd Bottensug
  hur reparera ett fax i Vista
  vad är r152 köldmedium ?
  Hur felsöker jag en varg spishäll ?
  Frigidaire främre belastningen bricka piper tre gånger och startar inte
  Enagic super 501 specifikationer
  hur man kan jämföra Eureka sanitaire dammsugare