hur man kan jämföra balsam hem luft

hur man kan jämföra balsam hem luft

När du bor i ett klimat som har ovanligt varma somrar , kan ditt hem luftkonditionering kännas som en livräddare . Hem luftkonditioneringar har kommit långt , och du nu har en mängd olika typer och funktioner att välja mellan . Innan du gör några köpbeslut , bör du vara säker på att jämföra alla dina balsam hem luft alternativ och forska i olika funktioner . Detta garanterar att du är nöjd med ditt hem luftkonditionering inköp och att luftkonditioneringen du köper kommer att hålla dig sval hela sommaren .
1 .
Forskning skillnaden mellan luft fönster hemma balsam och centrala luftkonditioneringsanläggningar . Fönster Systemen används för att kyla av ett mindre utrymme , till exempel ett enkelrum eller våningen i huset . Centrala luftkonditioneringsanläggningar är ansluten till din ugn eller värmepump och använda din hem kanalsystemet svalna varje rum i ditt hem , snarare än bara ett fåtal .
2 .
hålla din budget i åtanke när du jämför balsam hem luft . Köpa flera fönster enheter eller en central luftkonditionering kan bli ganska dyrt . Eftersom luftkonditioneringen kommer att kosta pengar att driva , är det viktigt att hålla dig inom din budget när de inledningsvis köper systemet .
3 .
Leta efter storleken på luftkonditioneringen som du behöver för att kyla rum, våning eller hem . Kraften i luftkonditioneringssystem mäts i British Thermal Units , eller BTU . Varje luftkonditioneringen modell kommer att tala om för dig hur många kvadratmeter kan kylas med beloppet för BTU systemet har . Till exempel kan ett stort fönster luftkonditioneringen med 12. 500 BTU kyla en yta om cirka 650 kvadratmeter . En luftkonditionering som är för stor kommer inte att vara effektiv, om kyla ditt hem .
4 .
Leta efter balsam hem uteplatser vid jämförelse av olika enheter . Till exempel kan de kontroller av ett rum luftkonditioneringen vara placerad på en LED- display och har större knappar och en digital temperaturavläsning . Övriga hem luftkonditioneringen funktioner som kan innehålla en avfuktning , en fräsch luftintag avgaser inställning och förmåga att direkt luftflöde till olika områden i ditt rum eller hem .


Relaterade artiklar


hur man ansluter en skivspelare till en dator för att bränna en cd
hur man kan jämföra värmare konvektion fotogen
hur man rengör en bärare luftfuktare LBP bypass
ProScan TV reparation tips
den bästa tiden att köpa större köksmaskiner
Hur lägger jag en grill på en ö ?
gratis TV reparation tips
omvänd osmos filter specifikationer
Felsöka en bubbelpool duett elektrisk tork
propan kylskåp belysning instruktioner