hur man kan skära av en varmvattenberedare för att spara energi

hur man kan skära av en varmvattenberedare för att spara energi

Idag mest energi medvetna människor kommer att vända sina luftkonditioneringen upp eller vända värmaren för att minska energikostnaderna. Du kan också minska din energiförbrukning enkelt genom att stänga av din krukväxt varmvattenberedare när den inte används . De flesta människor är inte hemma på dagarna och kommer inte att behöva varmvatten när du sover på natten . Detta är en ekonomisk och miljömässig vardagliga vana eller den kan användas för semester för att hjälpa till att sänka energianvändningen

Du behöver : .
Skruvdragare

Gas varmvattenberedare


1 .
Leta upp termostaten på din varmvattenberedare. På nyare modeller kan detta vara placerad under en metall panel .
2 .
Om termostaten är bakom en panel , ta bort panelen genom att skruva loss den övre och nedre skruvarna med en skruvmejsel .

3 .
Du kommer att se en vit eller svart vredet på termostaten i läge "ON" . Vrid ratten till läge "OFF" för hand .

Electric varmvattenberedare


1 .
Leta upp termostaten på din varmvattenberedare. På nyare modeller kan detta vara placerad under en metall panel . En elektrisk varmvattenberedare större än 80 liter kan du ha en topp och en botten termostat , en för varje värmeelement .
2 .
Om termostaten är bakom en panel , stänga av strömförsörjningen till din varmvattenberedare på din huvudbrytare rutan . Du har nu stängts av dig varmvattenberedare.
3 .
Om termostaten är synlig , kommer du att se en vit eller svart ratten i läge "ON" . Vrid ratten till läge "OFF" för hand .

tips och varningar


 • När du slår din varmvattenberedare tillbaka på , inte förvandla din termostat över 120 grader Fahrenheit att ytterligare minska energiförbrukningen och långsam mineral bygga upp och korrosion i din varmvattenberedare och ledningar .
 • Sätt på varmvattenberedaren minst 20 minuter innan nästa använder för att få varmt vatten lätt tillgänglig.
 • Om du använder en gas varmvattenberedare vara säker på att du vet hur säkert till tänd omedelbart din pilot ljus när du slår på den igen .
 • Om du kommer att vända din varmvattenberedare avstängd i mer än tre dagar är det bäst att vända termostaten till den lägsta inställningen ( vissa notera en "semester " inställning ) För att undvika bakterier från att växa i vattnet medan den sitter .
 • aldrig stänga av vattentillförseln till din varmvattenberedare innan så värmeelementen svalna helt . Värmeelement utan vatten kommer att spricka och måste bytas ut .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra långsam spisar
  typer av gas ugnar för bostäder
  Fotografens belysning tips för hemmet
  oljepanna skorsten förordningar
  Apparaten reparation krav
  rival ångbåt riktningar
  hur man tänder en spishäll ö
  LED-ljus jämförelser
  Hur man grillar grön lök
  hur man rengör en bärare luftfuktare LBP bypass