hur man rengör min hoover matta renare

hur man rengör min hoover matta renare

Hoover mattan renare gör snabba arbete med att rengöra mattor och klädsel . För att hålla din Hoover operativsystem matta renare effektivt bör du rengöra maskinen minst en gång i månaden beroende på hur mycket du använder den . Rengöring av Hoover mattan renare kräver inga verktyg eftersom delarna knäppa på och av . Det finns ingen anledning att använda starka kemikalier vid rengöring av Hoover mattan renare . En enkel fuktig trasa är allt som behövs

Du behöver : .
fuktig trasa


1
Stäng av Hoover mattan renare och dra ur . sladden från vägguttaget. Leta reda på knappen på framsidan av handtaget som låser lösningen tanken till maskinen . Tryck på knappen i med fingret och dra lösningen tanken bort från sidan av apparaten .
2 .
Tryck på spärrknappen på framsidan av handtaget nedanför knappen för lösningen tank . Detta frigör återhämtning tanken på motsatt sida av maskinen . Dra handtaget på återhämtning tanken att ta bort den från maskinen .
3 .
Tryck på de två spärrhakar på toppen av varje tank för att ta bort tanken mössor . Tömning av tankarna i en tvättstuga diskbänk . Skölj både tankar med varmt vatten .
4 .
Lyft munstycket på toppen av renare huvudet där den möter handtaget . Skjut munstycket bort av renare huvudet . Torka bort smuts och skräp från munstycket och framsidan av renare huvudet med en fuktig trasa . Luta renare så att främre delen av huvudet är från golvet . Skjut munstycket uppåt över kanalen underifrån dammsugaren huvudet tills det snäpper på plats .
5 .
Luta Hoover mattan renare på rygg med handtaget på golvet . Ta tag i borstarna i båda ändar och dra dem ut ur renare huvudet . Skölj borsten församling under kallt vatten för att avlägsna smuts och skräp .
6 .
Rikta slut flikarna på borsten församling med skårorna på varje sida av maskinen. Rikta in inlägget på mitten av församlingen med skåran i mitten av maskinen. Tryck borsten församling i dammsugaren huvudet ordentligt tills den låses på plats .
7 .
Leta borsten filtret på undersidan av dammsugaren huvudet . Filtret är precis under den andra borsten från höger på undersidan av huvudet. Dra filterramen ur huvudet med fingrarna tills det tar stopp . Torka smuts och skräp från filtret med en fuktig trasa och trycka tillbaka den i dammsugaren huvudet . Lagra dina Hoover matta renare tills du är redo att använda den igen .


Relaterade artiklar


hur man rengör och spola en omvänd osmos - hem system
hur du ställer in ugnen timern på ett simpson vägg ugn
hur du tar bort skruvarna på frontpanelen på en General Electric bricka 6260
top belastning brickor vs front brickor belastning
hur man kan jämföra och se över högeffektiv tvättmaskiner och torktumlare
infraröda kvartsvärmare vs keramisk värmare
front -load bricka sorter
en panna checklistan för säkerheten
utrustning för inomhusluft lukt & föroreningar avlägsnas
felsökning av en gas spis som inte kommer att antändas ?