hur man väljer en futon

hur man väljer en futon

Ursprung i Asien , vadderat täcke är flexibla och hopfällbara bomull eller madrasser skum att dubbelt så soffor . Stilen du köper beror på om den kommer att användas som en soffa , en säng eller båda

Du behöver : .
Futon Covers
Futon Frames .
Futon-madrass .
Kasta kuddar.


1 .
Ta reda på om ramen har minst fem års garanti , särskilt om du ska köpa en som fungerar som både en säng och en soffan .
2 .
Köp en futon med en madrass som är minst 6 inches tjock . Om madrassen är tunnare än 6 inches , kommer du förmodligen obekväm
3
Se vad futon är gjord av-. vanligtvis antingen bomull , en bomull-skum kombination , en bomull-polyester blandning eller en bomull-ull kombination
4
Köp den tyngsta madrass finns-. antingen en allt-bomull madrass eller en bomull /skum /fjädrar madrass-om du inte kommer att flytta eller rulla ihop futon ofta .
5 .
Få en futon i bomull och skum om du letar efter en madrass som väger mindre . Denna kombination har också sin form och inte sag .
6 .
Prova en bomull-polyester blandning om du letar efter en ännu lättare madrass . Det är flexibelt och mjukt och håller sin form .
7 .
tänka på att köpa en bomull-ull kombination om du vill ha en supersoft madrass . Men tänk på att bomull-ull är inte särskilt flexibel .
8 .
Betrakta en innerspring madrass gjord av en fjäder enhet som sitter mellan lager av skum och bomull . Det är flexibelt och ger känslan av en traditionell madrass . Men väger det mer än bomull och bomull-kombination futon madrasser .
9 .
Ligg ner på futon och sprid din vikt ut jämnt för att kontrollera för komfort och stöd . Se till att futon är inte klumpar sig.
10 .
Välj mellan tredubbelvikning och bifold ram . En tredubbelvikning viks dubbelt och använder bredden på madrassen som soffan . En bifold viks en gång och använder längden på madrassen som soffan , vilket ger mer plats rummet .
11 .
Fråga tillverkaren om ramen är gjord av södra gul furu , som är idealisk för Futon ramar eftersom det är väldigt tungt och hållbara . De flesta andra typer av tall och trä är alltför spröda att tåla dagligt slitage en futon varar, och de behöver inte hålla upp också.

tips och varningar


 • Futon madrassen storlekarna är följande : King , 76 inches med 80 inches , Kalifornien kung , 72 inches med 84 inches , drottning , 60 inches med 80 inches , full /dubbelrum , 54 inches med 75 inches , Enkelsäng , 39 inches med 75 inches .
 • Futon madrasser varar från 2 till 10 år , beroende på kvaliteten .
 • Bomull-skum och bomull-polyester är de bästa madrasser för dagligt bruk , eftersom de väger mindre och hålla sin form väl .
 • Kontrollera väggavstånd på en ram innan du köper den . Vissa futon måste dras bort från väggen innan de kan omvandlas till en säng. Andra helt enkelt vila mot väggen och behöver inte dras ut .
 • Köp en futon täcka för din madrass att skydda den från fläckar och damm .


 • Relaterade artiklar


  värmepump reparation frågor
  hur du ansluter en vattenledning linje till en ismaskin
  hur man återställer en svalare solstråle vatten
  hur man rengör och olja en kejsare golvuret
  hur till låsa upp en bubbelpool duett ytterdörr loader bricka
  typer av hem luftfuktare
  alternativa bärbara strömaggregat
  hur man på ett utegrill
  Felsökning Ruud luftkonditioneringsapparater
  inriktningar för sprayanordning för en dammsugare vac