hur man väljer en säng

hur man väljer en säng

Du kommer att spendera 1 /3 av ditt liv i sängen , vilket innebär att få en god natts sömn är nyckeln till din totala livskvalitet . Följ dessa steg mot en ny säng och föryngring

Du behöver :
Kalifornien King Beds
. Dagbäddar .
Extra långa enkelsängar .
Full ( dubbel ) Sängar .
King Bed .
Måttband.
Queen sängar .
Bäddsoffor.
Enkelsängar .


1 .
Mät ditt sovrum och dörren innan du bestämmer om storleken på sängen att köpa . Du behöver minst 15 till 18 inches utrymme på vardera sidan av sängen att förflytta sig bekvämt .
2 .
Fundera över om du kommer att dela säng och hur mycket du eller din partner vänder sig på natten innan du kommer upp med storleken . Sängar finns i sex olika storlekar : king ( kallas ibland östra kung ) , California kung, drottning , full ( eller dubbel) , dubbla och dubbla extra lång
3
Köp en kung . , Kalifornien kung eller drottning för en eller två personer . En kung fungerar bra för dem som regelbundet byter positioner under natten .
4 .
Prova en fullständig Om sängen är för en person . En fullständig är förmodligen för liten för två vuxna , särskilt om en eller båda ofta röra sig .
5 .
Köp en twin-säng för ett barn eller en vuxen . Två tvillingar är bra för barn som har sleepovers . Låt i 24 till 30 inches mellanrum mellan sängar .
6 .
Tillsätt fyra inches till längden på din säng för huvudgavel och fyra för fotgavel . När du har lagt dessa till mätningar av sängram , har du den totala bredden och längden på din säng .

tips och varningar


 • Dagbäddar och soffa bäddar, som fungerar som sofforna under dagen , är bra alternativ för gästrum eller mindre utrymmen levande exempel studiolägenheter.
 • En standard eller östra king size-säng är 76 inches bred och 80 inches lång , och en California king är 72 inches bred och 84 inches lång .
 • En drottning är 60 inches bred och 80 inches lång .
 • En fullständig är 54 inches bred och 75 inches lång .
 • En tvilling är 39 inches bred och 75 inches lång , eller 39 inches bred och 80 inches för extra långa .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan jämföra stapelbara Tvätt & torktumlare
  hur att värma ditt hem med solpaneler
  hur man kan jämföra sparare vakuum mat
  Hur byter jag en mellanhjulsaxeln tork bälte pully ?
  felsökning av en KitchenAid elspis
  hur felsöker jag en Kenmore elit kylskåp som inte stannar kallt ?
  Hur man säljer en Wedgewood spis
  Amana värmepump specifikationer
  min tvättmaskin och torktumlare luktar
  hur man gör kvalitet hemstereo ljud -CD-skivor