hur man viker ner utbildning bord med hjul

hur man viker ner utbildning bord med hjul

Fällbart en utbildning bord med hjul är en enkel procedur som kräver att veta hur låsmekanismen fungerar . Beroende på utbildning bordets utfällbar mekanism, kan du vika ner en tabell genom att låsa upp benen på bordet eller fäller ner bordsskivan själv . Tabeller som använder flikar för att låsa benen kan vikas genom att trycka på flikarna , medan bord där bordsskivan är avsett att vika ner ska vikas ner genom att trycka på spärren och fällbara bordet

Du behöver : .
måttband.
17- tums broderbåge .
Tulle tyg ( två gånger höjden på rummet , plus 2 meter ) .
Linan , 12 inches lång .
Skruv- krok .


1 .
finns låsmekanismen under bordet . I utbildningen tabeller som sysselsätter en låsmekanism som gör att benen kan vikas ner , kommer låset på en flik och krok i benet gångjärnet ( där benet möter tabellen) . För träning bord där bordsskivan sig är tänkt att vikas ner , kommer det att finnas ett lås bar som är placerad under bordsskivan där bordsskivan är ansluten till basen eller ben i tabellen .
2 .
Tryck i metall fliken för tabeller som använder fällbara ben , ta sedan benen in mot bordet för att vika dem . Du kanske vill duka på sidan innan du fäller ihop benen och luta bordet mot en vägg för att få stöd . För bord där bordsskivan viks ner , tryck på spärren för att låsa upp mekanismen och vik bordet ner .
3 .
Lås hjulen eller rullande hjul genom att trycka på en flik ligger på själva hjulet , om det finns en . Vissa hjul eller rullande hjul får inte ha lås .

tips och varningar


 • Tabeller kan vara tung . När du slår en tabell på sidan , be om hjälp innan du försöker plocka upp en tabell.


 • Relaterade artiklar


  Hur öppnar jag en KitchenAid khm7t ?
  hur man bevarar rosenblad hemma
  hur felsöker jag klicka i en gaspanna ?
  hur man byter glödlampa i en Bunn kaffebryggare
  hur man kan jämföra ånga brickor
  eldstad konstruktion specifikationer
  hur man kan jämföra kaffekvarnar
  Hur felsöker jag en LG franska kylskåpet?
  Ångstrykjärn tips
  min GE profil diskmaskinen inte är städning