hur reparera 5: e generationens iPod

hur reparera 5: e generationens iPod

Den femte generationen av iPod Classic och iPod nano både har en skärm och klickhjul för navigering enheten . Om du upplever någon typ av problem med din iPod , vara medveten om att Apple kommer att upphäva garantin bör du försöka att ta isär produkten . Men erbjuder företaget flera åtgärder du kan vidta innan du betalar för att få din iPod reparerad . Många vanliga problem med iPods kommer från föråldrad programvara , och kan repareras med en återställning eller återställande
1 .
Anslut din iPod till datorn med USB- sladden och låt det ladda fullt. Vänd låsknappen från till igen .
2 .
Återställ din iPod. Tryck på menyn och välj ( mitten ) knapparna på klickhjulet ner vid samma tidpunkt , och vänta tills du ser Apple-logotypen på skärmen för att släppa dem . Om det inte finns något svar , flytta USB kabeln till en annan port på din dator .
3.
Starta om datorn. Kontrollera om det finns en nyare version av iTunes genom att klicka på " Verktyg " och " Windows Update " ( för PC ) eller Apple- ikonen och " Software Update " ( för Mac ) . Om det finns en nyare version , uppdatera nu .
4 .
Starta iTunes och välj din iPod under " enheter ". Klicka på " Leta efter uppdatering " och acceptera en uppdatering om det finns någon . Kolla din iPod när uppdateringen är klar att se om det löser ditt problem . Om inte , fortsätt till steg 5 .
5 .
Återställ din iPod till fabriksinställningarna. Klicka på din "iPod " under " Devices "och välj sedan " Återställ ". Processen kan ta flera minuter . Din musik , podsändningar och spel kommer att sparas i iTunes-biblioteket och raderas från din iPod . Om du fortfarande har problem efter att du återställer din iPod , rekommenderar Apple att ringa din Apple Store att ställa in ett möte.


Relaterade artiklar


badrum frånluftsfläkt alternativ
vinyl städmaskiner
Hur felsöker jag ett dunkelt ljus pilot ?
hur man tänder en pilot på ett gammalt golv ugn
hur man gör med en elektrisk gräsklippare i San Diego
Hur felsöker jag en rad kamin ?
hur kvarts infraröd bärbara värmare arbete
hur man kan jämföra hemmet matta Ångtvätt
felsökning av en TV Toshiba färg
likheter mellan El & tankless varmvattenberedare