hur reparera en 2: a generationens iPod nano

hur reparera en 2: a generationens iPod nano

Den andra generationens iPod nano är känd för sin slimmade design och färgval , utan som mer aktuella modeller har släppts , kan du börja uppleva problem med enheten . Apple rekommenderar starkt mot att ta din nano isär , och upphäver din garanti om du väljer att göra det . Det finns dock ett fåtal externa steg företaget rekommenderar att du tar det ofta är användbara vid fastställandet många av de vanliga fel och problem med iPod nano
1 .
Koppla in din iPod nano till datorn med USB- sladden , och låt den inkopplad under hela processen . Slå på hold-knappen på och stänga igen .
2 .
Ställ iPod ner på bordet och tryck på mittenknappen och menyknappen på klickhjulet sig ner vid samma tid, vilket kommer att återställas iPod . Släpp knapparna när du ser Apple-logotypen . Försök att använda din iPod nano . Om samma problem fortfarande förekommer , fortsätta till steg 3 .
3.
Starta om datorn. Om du är på en PC , gå till " Verktyg ", väljer" Windows-uppdateringar " och kontrollera om en iTunes-uppdatering . Om du är på en Mac går du till Apple- ikonen och klicka på " Software Updates ". I båda fallen acceptera en iTunes uppdatering om det finns någon.
4 .
starta iTunes. Välj din iPod nano under " Devices "och sedan klicka på fliken "Inställningar" . Klicka på " Leta efter uppdatering " och acceptera programuppdateringen om det finns någon . Kontrollera din iPod nano för att se om uppdateringen har löst problemet . Om inte , gå vidare till nästa steg .
5 .
Klicka på fliken "Settings" igen , och klicka på " Återställ "och sedan " Okej . " Återställa iPod nano kommer att radera dina filer ( musik, podsändningar , filmer och spel kommer att sparas i ditt iTunes- bibliotek så att du kan ladda upp dem igen) . Kontrollera din iPod nano för att se om uppdateringen har löst problemet . Om inte , kontakta din Apple butik för att boka tid .


Relaterade artiklar


Felsökning en LG problem luftkonditioneringen
Hur får jag mitt trådbundna brandvarnare för att stoppa pipa ?
alternativ till traditionella kylskåp
hur man kan jämföra Doulton att Berkey vattenfilter
Top 10 infravärmare
hur du tar bort frontpanelen på en bubbelpool stapelbar torktumlare
Hur installerar jag en Kenmore elit 30 elspis ?
Hur felsöker jag en rad kamin ?
Hur tar jag bort skruvarna på framsidan av en allmän elektrisk bricka 6260 ?
hur man rengör järnfyndigheter från en varmvattenberedare